Šta je novo?

Dekodiranje 7610 Supernova

DjuRaSiN

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
619
Ako neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde mogu telefon kupljen u Telenoru da dekodiram da moze da primi i MTS karticu a da je pritom neka normalna cifra bio bih vam vrlo zahvalan.
Hvala unapred i pozdrav.

Pod normalnom cifrom se podrazumeva do 1000 din

a za koliko moze?

Za te pare???
Jel to malo para?
Dekodiranje je uvek bilo 5-10 EUR ne znam zasto su se u poslednje vreme svi izbezobrazili.

Sta li si ti onda koristio kad ti je dekodiranje UVEK bilo 5-10 eura,secam se jos u doba 8310 negde 2003-e da je mog druga kostalo 100 eura dekodiranje kad je telefon bio 300 eura nov,ili si mozda jako mator pa ti je 2003-a bila skoro? :)
Pozdrav ,)

@Lomnica Pozdravi druga, a ovaca za sisanje je uvek bilo :d Ja sam pre godinu dana u servisu u Balkanskoj platio 600 din dekodiranje tako da.....

A Jerry je odgovorio koliko to otprilike kosta sad i jos bih ga zamolio ako moze da kaze gde ili da ostavi neki kontakt tel.
Pozdrav

@Lomnica Pozdravi druga, a ovaca za sisanje je uvek bilo :d Ja sam pre godinu dana u servisu u Balkanskoj platio 600 din dekodiranje tako da.....

A Jerry je odgovorio koliko to otprilike kosta sad i jos bih ga zamolio ako moze da kaze gde ili da ostavi neki kontakt tel.
Pozdrav

U zavisnosti od modela cena ide od 5 eu pa na gore. Ali za taj tvoj model je skupo i to ti je to. Samo log na serveru kosta 25 eu.
1 log jedan telefon.

U zavisnosti od modela cena ide od 5 eu pa na gore. Ali za taj tvoj model je skupo i to ti je to. Samo log na serveru kosta 25 eu.
1 log jedan telefon.

Eto za Lomnicu jos nekih informacija da potvrde moju tvrdnju ;)

Kako bre toliko majku mu?Pa nije to nov model telefona?

Aj da kazemo da bi 25 mozda i dao, tj,ne bih ja dao ali osoba ciji je telefon mozda.Gde to moze za te pare da se zavrsi?

Pozdrav

Aj ne lupaj tako,naravno da NECU da ga pozdravim kao ovcu koju su osisali jer ti to tako mislis zato sto se NE razumes u materiju,kao ni u cene,pitaj malo ljude koji se razumeju,i nema sta da potvrdjujes svoje tvrdnje citirajuci Ledenog,to je samo za tvoj model i nije uvek tako bilo vec se dugo vremena dekodiranje odredjenih modela naplacivalo debelo (BB5 u pocetku),tako da treba malo da se uozbiljis!
Pozdrav ,)

Aj ne lupaj tako,naravno da NECU da ga pozdravim kao ovcu koju su osisali jer ti to tako mislis zato sto se NE razumes u materiju,kao ni u cene,pitaj malo ljude koji se razumeju,i nema sta da potvrdjujes svoje tvrdnje citirajuci Ledenog,to je samo za tvoj model i nije uvek tako bilo vec se dugo vremena dekodiranje odredjenih modela naplacivalo debelo (BB5 u pocetku),tako da treba malo da se uozbiljis!
Pozdrav ,)

Ozbiljan ili ne, znam o cemu pricam(kad su cene u pitanju) a ti po vec ko zna koji put pokusavas da das odgovor na sva pitanja i predstavis sebe kao velikog poznavaoca materije, a kad ti ljudi lepo i argumentovano napisu sta i kako ti mrsis m***.Naravno da je za neke telefone uvek bila veca cifra ali ja nikad do sad nisam cuo da je neko dao 100 EUR za dekodiranje.Ali kao sto rekoh, nije nemoguce.
Ne bih te duze zadrzavao ;)

Poslednja izmena:
STA je covece argumentovano u tvom postu"Dekodiranje je uvek bilo 5-10 EUR ne znam zasto su se u poslednje vreme svi izbezobrazili."i to je argumentovano,sta,argumentivano lupetanje,kad kazes UVEK je bilo to je tvrdnja,ja ti kazem da NIJE,da je jos od 2003-e bilo telefona za koje se MORALO platiti puno za dekodiranje znao ti to ili ne (ocigledno NE),a ti posto nemas pojma kako da smisleno odgovoris sem da lupas kako mrsim muda,onda nema sta dalje da pricam sa tobom kad ne mozes da utuvis sebi sta ti pricamo i ja i ovi ljudi ovde,zapeo 5-10 eura pa bog,idi nadji za te pare!
Pozdrav ,)

1 log jedan telefon.
Ako nije preterano komplikovano, sta uopste znaci log?

Ledeni, a kol'ko je dekodiranje za N79, E71 ili 5800? Tu su negde sa cenom, pa kontam možda da ga uzmem, ali ako ću da ga prodajem posle, da se izračunam ...

STA je covece argumentovano u tvom postu"Dekodiranje je uvek bilo 5-10 EUR ne znam zasto su se u poslednje vreme svi izbezobrazili."i to je argumentovano,sta,argumentivano lupetanje,kad kazes UVEK je bilo to je tvrdnja,ja ti kazem da NIJE,da je jos od 2003-e bilo telefona za koje se MORALO platiti puno za dekodiranje znao ti to ili ne (ocigledno NE),a ti posto nemas pojma kako da smisleno odgovoris sem da lupas kako mrsim muda,onda nema sta dalje da pricam sa tobom kad ne mozes da utuvis sebi sta ti pricamo i ja i ovi ljudi ovde,zapeo 5-10 eura pa bog,idi nadji za te pare!
Pozdrav ,)

Zato ti bas i kazem, ne bih te duze zadrzavao ;)

Nazad
Vrh Dno