Šta je novo?

Dek se slabo cuje???

Kadi

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poena
180
Posedujem resiver pioneer vsx 520k,preko njega mi sve ide,tv ,iptv,dvd,sve preko hdmi-a i optike,sve ekstra radi,pre neki dan sam zakacio technicsov dek rsb....ne znam koji je stvarno jer nisam neki dobar poznavalac,preko cinceva..ali se zvuk jako slabo cuje i ima mnogo suma,e sad dali je do cinceva ili glava deka zaprljana ili nesto trece?

Može biti mnogo stvari.
Prvo bi trebalo podesti pioneera da radi u stereo modu, ako se tada ne dobije zadovoljavajuća glasnoća, onda treba proveriti u kakvom stanju su glave na deku, da li ima zaprljanosti od starih traka, da li su glave izlizane i imaju žl****ve od traka, da li su trake ispravne i da li je na tom deku snimana traka koja se reprodukuje.
Najbolje je uzeti novu kasetu i nešto snimiti na tom deku pa onda reprodukovati da se ustanovi gde je problem.
Toliko za početak.

Pravda za žlj e b o ve!

Ja bih prvo očistio glave.Trebalo bi pogledati pinch roller da ne žvaće traku.
Kako čovek reče pitanje je i koliko su ti stare te kasete koje imaš i u kakvim uslovima su čuvane.

Nisam ga probao u stereo modu,e sad za kasete mislim da su ispravne,glavu cu ocistiti danas,za drugo niti znam niti smem dirat:d

Nazad
Vrh Dno