Šta je novo?

Deinstaliranje Internet Explorera 7

Uradi remove iz add & remove...inace sve operacije u IE7 su podrzane: samo klikni na continue na strani koja te upozorova da sertifikat te banke nije valjan.

Poslednja izmena:
Uradi remove iz add & remove...inace sve operacije u IE7 su podrzane: samo klikni na continue na strani koja te upozorova da sertifikat te banke nije valjan.

Ma ja dobijam sledece upozorenje -

Obaveštavamo Vas da RaiffeisenOnLine aplikacija nije prilagodjena za korišćenje preko Internet Explorera verzije 7.
Testiranje je u toku i bićete blagovremeno obavešteni o mogućnosti rada sa ovom verzijom IE-a, za sada je rad moguć Internet Explorerom verzije 6.

p.s. dobar ti je signature!:d

Obaveštavamo Vas da RaiffeisenOnLine aplikacija nije prilagodjena za korišćenje preko Internet Explorera verzije 7. Testiranje je u toku i bićete blagovremeno obavešteni o mogućnosti rada sa ovom verzijom IE-a, za sada je rad moguć Internet Explorerom verzije 6.

Ja koristim ROL sa 7-icom i sve radi OK...

ni kod mene ne radi Raifajzen online u IE7. Tacnije radi uvid u stanje racuna, ali nijedna transakcija ne radi.

mislim da je problem u brzini onih koji razvijaju te online apliakcije a ne same banke.....

Ja sam pisao da sam u početku imao probleme sa nekim programima te sam deinstalirao IE7. Bio sam prijatno iznenađen, sve je vraćeno u prvobitno stanje, uključujući IE6 sa mojim starim setovanjima (ne nekim default, kako MS voli). Očito je IE7 setup uradio detaljan backup IE6. Samo, ja ne znam koliko je taj backup trajan, gde se drži itd (ja sam ga deinstalirao valjda istog dana), te bi za svaki slučaj pre deinstalacije ovo trebalo proveriti.

ni kod mene ne radi Raifajzen online u IE7. Tacnije radi uvid u stanje racuna, ali nijedna transakcija ne radi.

Pa jesi li probao da menjas devize u korist tekuceg racuna? Meni to ne polazi za rukom.

Hm, devize nisam probao da menjam (čitaj: imam 0€ na deviznom :D)

Plaćao sam račun za revolving kreditnu karticu već dva puta bez problema. Doduše predefinisane naloge nisam probao...

I sta da radim ako deinstaliram sedmicu, a onda ostanem bez explorera? Moracu ponovo instalirati windows...
Ne, u najgorem slučaju bi morao da uradiš reparaciju postojeće instalacije.

Nazad
Vrh Dno