Uradi remove iz add & remove...inace sve operacije u IE7 su podrzane: samo klikni na continue na strani koja te upozorova da sertifikat te banke nije valjan.
Obaveštavamo Vas da RaiffeisenOnLine aplikacija nije prilagodjena za korišćenje preko Internet Explorera verzije 7. Testiranje je u toku i bićete blagovremeno obavešteni o mogućnosti rada sa ovom verzijom IE-a, za sada je rad moguć Internet Explorerom verzije 6.
Ja koristim ROL sa 7-icom i sve radi OK...
Ja koristim ROL sa 7-icom i sve radi OK...
Samo, ja ne znam koliko je taj backup trajan, gde se drži itd (ja sam ga deinstalirao valjda istog dana), te bi za svaki slučaj pre deinstalacije ovo trebalo proveriti.
ni kod mene ne radi Raifajzen online u IE7. Tacnije radi uvid u stanje racuna, ali nijedna transakcija ne radi.
Pa jesi li probao da menjas devize u korist tekuceg racuna? Meni to ne polazi za rukom.
Ne, u najgorem slučaju bi morao da uradiš reparaciju postojeće instalacije.I sta da radim ako deinstaliram sedmicu, a onda ostanem bez explorera? Moracu ponovo instalirati windows...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari