Šta je novo?

Definitivno mi puko Yahoo account...

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Neverovatno. Vec dve nedelje ne mogu da oporavim svoj account na yahoo-u...
Jedino sto funkcionise je primanje maila, sve ostalo ne radi.
Ne mogu da brisem mail-ove, ne mogu da koristim replay niti da napisem poruku...
Kad kliknem na delete ,replay, forward nista se ne desava, a kada odem na compose, polje u kome treba da napisem poruku mi je nedostupno...
Ponekad kad odem da proverim mail dobijam poruku u smislu, tvoj bauser nesto sprecava, bices redirected...blabla
Ne znam da li sam zeznuo neko security podesavanje u exploreru ili slicno, probao sam svasta ali bez uspeha.

Ako je neko imao slican problem ili zna o cemu se radi molim neka javi, jer mnogo mi je bitno.

1. reply, ne replay..
2. deluje da je tvoj problem do podeshavanja bezbednosnih opcija browser-a, pa vidi da li si tu neshto chachkao (npr disejblovao kukije)..

Da li ti je problem pod 2. iz vudu-ovog posta mozes proveriti instalacijom nekog drugog browser-a, npr Opere. Jesi li ti taj nalog koristio redovno? Nisi pravio neke duze pauze?

Nalog ti nije uhakovan cim mozes da mu pristupas. Probaj sa nekog drugog kompa ili sto kazu ljudi browsera.

Radi iz Opere. Puko je izgleda kada sam izbrisao cookies preko Tools\Internet options\Delete cookies.

Nazad
Vrh Dno