Šta je novo?

Deferred Procedure Calls i 6600GT

Mist

Slavan
Učlanjen(a)
25.07.2006
Poena
301
Ovo je počelo da mi se dešava prije desetak dana. DPCs mi je iz čista mira na idle počeo da troši od 5% do 35% CPU-a. U 3D aplikacijama skoči na 100% tako da nisam mogao ništa da igram. Inače ploča je Asus nForce 2. Probao sam sve verzije drajvera za ploču i grafičku uz desetak reinstalacija Windowsa i ništa nije pomoglo, tako da sam zaključio da je problem do grafičke. Znači instaliram Windows i sve radi OK nekoliko sati. Jednom je sve radilo čak dva dana bez problema. Odjednom posle restarta DPCs počne da divlja i jedino pomaže system restore, ali ako opet restartujem komp sve počne po starom. Posle nekoliko dana frustracija, problem sam uspjeo privremeno da riješim uz pomoć Alt-DVB-a (program za gledanje satelitske TV). Znači upalim komp i DPCs je 5%-35%. Pokrenem Alt-DVB i DPCs se vrati na nulu. Tako opet posle svakog restarta. Na netu sam dosta čitao o ovome i svi se slažu da je definitivno hardverski problem.

Moje pitanje je da li ima način da riješim ovaj problem ili još bolje kako da dokažem ljudima u firmi gdje sam je kupio da grafička nije u redu pošto mi sigurno neće uvažiti reklamaciju na osnovu ovoga. Siguran sam da će reći da je problem do drajvera. Planirao sam da je zamijenim sa 7600GS.

RATTV3 mi je izbacio ovo, pa ako neko može da mi pokaže koji drajver pravi konflikt.

Otvorite .txt sa WordPad-om ili UltraEdit-om.

Prilozi

• NEMESIS.cswa-accumulator-report.txt
    34.5 KB · Pregleda: 54
Nazad
Vrh Dno