Šta je novo?

Defect

SOCOM

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
Matična ploča
Gigabyte 450 AORUS M
RAM
Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
GPU
XFX RX6600
Storage
M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
Zvuk
Inetgrisan
PSU
Chieftec Element 700W
Kućište
Prastaro
Monitor
LG 24"
Miš & tastatura
A4 i Gigabyte
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Prvi kontakt sa ovim je Mik Gordon. 😀

DEFECT is a cyberpunk, squad-based immersive shooter set in a dystopian world ruled by an AI, The System. Play in Single-player for a deeper offline experience, team up in Co-op, or face off in a new 4v4v4v4 PVP mode featuring dynamic multi-objective, battles with advanced weapons and tech.

Vidim da se u komentarima spominje Dredd i da budem iskren i meni je to bila prva asocijacija, što je zapravo QL :cool: Nadajmo se i da je dovoljno kompleksno i intrigantno osmišljena priča. Deo sa prenosom svesti zvuči kao zanimljiva dosetka. Ambijent, partikli i naročito animacije su baš fino odrađene.

Igra je pod UE5-com, ali izgleda da su redukovali upotrebu GI Lumen osvetljenja zarad perfomansi, jer nešto ne primećujem puna indirektna zasenčenja po ćoškovima, a ni indirektno svetlo. Ne mogu da vidim baš lepo o čemu se radi, pošto se dosta brzo kreće lik i stalno otvara ovaj skener i to baš u momentima kada pukne neki malo veći hodnik, što verovatno nije slučajno. Moj utisak je da su ipak mogli GI da ga ostave u punom sjaju pošto je igra ionako corridor shooter sa statičkim osvetljenjem, ali pošto očigledno računaju i na slabije PC mašine nešto je onda moralo i da se sreže.

Razvaljivanje zidova izgleda odlicno, mozda malo preterano al aj sada da ne cepidlacim. Samo da ne bude kao u CP77 onaj jedan jedini zid :D

Nazad
Vrh Dno