Šta je novo?

DECT da ili ne?

Zechostar

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2002
Poena
604
Za neki dan treba da dobijem dvojku (2) na stari 15xxxx broj *valjda me prebacuju na digitalnu centralu(?!?), pa se razmisljam da uzmem DECT telefon (trebace mi i dodatna slusalica). Pre nego se izujem za lovu zanima me sta DECT uopste donosi, tj. koje su mu prednosti u odnosu na klasican bezicni telefon. Da li ga vredi uzimati?

Snimio sam Panasonic 410 - tako nekako slicno...

Hvala unapred. :confused:

ZoNi je napisao(la):
ja imam Samsung DECT SP-R5210 (2,4GHz) - nisam siguran koje su prave prednosti, ali ja sam primetio dve stvari koje mi se svidjaju:
- signal ili postoji ili ne (nema sustanja i krcanja kad je slab signal, tj. kad si daleko od baze)
- nema mesanja signala sa komsijskim telefonima

Siemens GIGASET modeli uz zonijeve sugesije:

-dodavanje jos 5 dodatnih slusalica
-od serije 3 Caller ID
-Baby alarm (stavis drugu slusku i dovedes neke cice i ukljucis je i slusas sta ti spremaju:))
-Dodavanje iste sluske na jos 3 dodatne baze itd

U svakom slucaju OBAVEZNO kupuj!!!

Ja imam panasonic DECT i o njemu sve najbolje. Fenomenalan telefon!

Batica je napisao(la):
...
-od serije 3 Caller ID

Ja imam 2060 i on ima caller ID.....mada je to ISDN model....mozda je izuzetak u 2k seriji?
Telefoni su odlicni...

Lepo, lepo...

Dobio sam tu dvojku na broj i izgleda da sam stvarno na dig. centrali. Internet fercera k'o lud. Nego koliko kosta da se aktivira Caller ID preko centrale i da li znate nekog ko prodaje i dodatne slusalice za Panasonic? Snimio sam jedan model sa sekretearicom iz proslogodisnje serije KX-TCD775, ali ne znam koliko kosta.

Vrh Dno