Šta je novo?

Dear mother... videste li ss iz Colina 5?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
gameguru.box.sk naravno...

Uhh...
colin501.jpg

colin502.jpg

colin503.jpg

colin504.jpg

colin505.jpg

colin506.jpg

colin507.jpg

colin508.jpg

colin509.jpg

Uhhh....

Set to be revealed at this year's E3 Expo (May 12-14, Los Angeles), Colin McRae Rally 2005 takes the series forward with a massive multi-event Career Challenge and introduces online head-to-head rallying, for up to 8 players, on both PlayStation 2 and Xbox. The all-new Career Challenge is the steering wheel-gripping heart of Colin McRae Rally 2005 and has players hurtling through over 20 different classes of rally events including Challenges, Cups, SuperCups, Shields and Championships, earning the right to compete against the very best. Offering real progression and the most diverse selection of rally cars to choose from, drivers will be pummelled through a staggering 300+ stages driving cars from 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive and 4x4 classics. Beyond the Career Challenge, there's even more adrenaline-fuelled rally gaming with the title's 4WD Championship, Rally, Stages and Online gaming modes. And just when you thought a McRae game couldn't offer more detail or visual splendour, the game's development team is cramming it in: the new bonnet-cam and an improved chase cam gives a real sensation of speed and undulation. Enhanced damage and scenery visuals include new individual damage models for every car and should you crash into a tree, it'll shudder and even drop leaves!

COLIN MCRAE RALLY 2005 KEY POINTS
The #1 rally game evolves as Colin McRae Rally 2005 takes the series online for up to 8 players on PlayStation 2 and Xbox with more cars, more stages, and new challenges.
Drive the most diverse selection of cars through new, non-linear Career Challenge with over 20 individual rally events and over 300+ stages.
30+ featured cars include the Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 and the distinctive VW Beetle RSi!
9 international locations (new German rally joins events through UK, Sweden, USA, Finland, Australia, Spain, Greece, and Japan), in Rally game mode, each with 8 stages. Large, animated spectator crowds cheer you on through the stages.
Incredible detail: An individual damage model for each car  right down to paintwork scrapes and a 'dazed' visual effect as you recover from a crash!

Brate, konacno da malo poprave i vizuelni dozivljaj... Dof rulez!

Kako mislis, mozda je i ukljuchen?
Ako jeste, ne bi trebalo da ima toliko Aliasing-a u shotovima, a ako nije, pa svakako izgleda kao da nije :d ...Ali boze moj, tu su DoF i neki HDRI :D
Ne znam za standarde u prikazu sShotova, ali bre sve ove nove igre koje se prikazuju, na shotovima se ne vidi AA i uzasno mi smeta

Na koju shemu vec imaju ovakve shotove sa PCja ? :D

Doslo im je iz guzice u glavu, sa onakvim grafickim pristupom serijal se jednostavno gasio!
...od mega-hita i legende do bezlicnog, sivog izdanja.

Svaka cast fizici ali, sto kazu komsije iz BiH "ne pravi se pita od g....na".

Hit 2004 mora i graficki "lepiti za ekran" a ne imati grafiku "dovoljnu da se zavrsi staza".

Maxo BRE, jes' da su slike Hot, al' mogao si da ih okacis kao attachmente ili samo linkove do istih :d

drapin je napisao(la):
Ma kakav bre PC, PS2 i Xbox samo, PC za sada niko ne spominje.
Website: http://www.codemasters.co.uk/colinmcrae2005/
Ocekuje se na jesen ove godine na konzolama...

Pa ja to znam, nego se u ovom threadu mnogo pricha o AA :)

A inache, ovo je josh jedan dokaz da za dobru grafiku uopshte nije bitna dobra grafichka, nego dobri programeri...

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
malo mi je neverovatno da ovo PS2 izbacuje :?
Što? Pa Gran Turismo 3 je prije 2 godine bio blizu savršenstva, a o GT4 neću ni da pričam... :banana:

Prilozi

• gt4_celica_40.jpg
    gt4_celica_40.jpg
    44 KB · Pregleda: 117
about:blank je napisao(la):
Što? Pa Gran Turismo 3 je prije 2 godine bio blizu savršenstva, a o GT4 neću ni da pričam... :banana:
Stvarno GT4 ce biti savrsenstvo,u GT3 su kola bila savrseno,ama bas savrseno modelirana a kad gledam screens GT4 prosto da zastane dah kako je dobro uradjeno,jedva cekam da izadje,zna li ko tacan datum cuo sam da se ocekuje pocetkom 2005

GT3 je pre 2 godine imao efekte koji ce recimo tek biti u Race Driveru 2 kad se napokon pojavi ovde (izashao pre 10 dana zvanichno) :)

Ma GT 1 sa soni keca je i dalje cale i keva vecini voznji sa pc-a.

Evo krenuo sam da igram GT2 preko emulatora po treci put, sa svim na high (AA i neki blending, omekshavanja), 1280, nestale su testere i umekshala se grafika, chak i ona ruzna slova ne izgledaju loshe, pa je i shto se tiche grafike podnoshljivo....Ali chim se krene, zaboravi se na sve ostalo :)

driver je napisao(la):
...Ali chim se krene, zaboravi se na sve ostalo :)

To je prava stvar! ,) Zato kod voznji i ne treba suvise raspravjati o grafici. Moje je misljenje da tu onaj ko suvise obraca paznju na grafiku malo obraca paznju na put, a onda nastaje belaj. :p

:wave:

driver je napisao(la):
Evo krenuo sam da igram GT2 preko emulatora po treci put, sa svim na high (AA i neki blending, omekshavanja), 1280, nestale su testere i umekshala se grafika, chak i ona ruzna slova ne izgledaju loshe, pa je i shto se tiche grafike podnoshljivo....Ali chim se krene, zaboravi se na sve ostalo :)
sa kojim emulatorom pikas ?

pa naravno da je grafika dobila 7, i to je previse... kada je losija od one u CMR3... Ne losija, nego je samo malo cut-ovan broj poligona na stazi... vidljivo je.

Vrh Dno