Ji 4Tze je napisao(la):mogli su bar AA da ukljuche..
Ma kakav bre PC, PS2 i Xbox samo, PC za sada niko ne spominje.driver je napisao(la):Na koju shemu vec imaju ovakve shotove sa PCja ?![]()
drapin je napisao(la):Ma kakav bre PC, PS2 i Xbox samo, PC za sada niko ne spominje.
Website: http://www.codemasters.co.uk/colinmcrae2005/
Ocekuje se na jesen ove godine na konzolama...
Ser_Zile je napisao(la):malo mi je neverovatno da ovo PS2 izbacuje :?
Što? Pa Gran Turismo 3 je prije 2 godine bio blizu savršenstva, a o GT4 neću ni da pričam... :banana:Ser_Zile je napisao(la):malo mi je neverovatno da ovo PS2 izbacuje :?
Stvarno GT4 ce biti savrsenstvo,u GT3 su kola bila savrseno,ama bas savrseno modelirana a kad gledam screens GT4 prosto da zastane dah kako je dobro uradjeno,jedva cekam da izadje,zna li ko tacan datum cuo sam da se ocekuje pocetkom 2005about:blank je napisao(la):Što? Pa Gran Turismo 3 je prije 2 godine bio blizu savršenstva, a o GT4 neću ni da pričam... :banana:
driver je napisao(la):...Ali chim se krene, zaboravi se na sve ostalo![]()
driver je napisao(la):GT3 je pre 2 godine imao efekte koji ce recimo tek biti u Race Driveru 2 kad se napokon pojavi ovde (izashao pre 10 dana zvanichno)![]()
sa kojim emulatorom pikas ?driver je napisao(la):Evo krenuo sam da igram GT2 preko emulatora po treci put, sa svim na high (AA i neki blending, omekshavanja), 1280, nestale su testere i umekshala se grafika, chak i ona ruzna slova ne izgledaju loshe, pa je i shto se tiche grafike podnoshljivo....Ali chim se krene, zaboravi se na sve ostalo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari