Šta je novo?

Dead Rising 3

Meni igra zapucava racunar

Juče sam je probao i radila je ok sve dok nisam došao do dela gde možeš da voziš automobile tu već nije ok, nije da secka ali nije to to nekako koči igrica.
Probao sam da smanjujem detalje na low i to je skroz smešno nema razlike što znači nije do detalja jednostavno igra ima neki problem sa optimizacijom. Da i igra ima bag kad želiš da izadješ iz nje da zakuca, to je pisalo i na opisu torenta,kaže da i org. ima isti problem

Što se tiče igre i nije tolko loša može da se igra.

Igrica je ocajno optimizovana, teski port low budget...

Igra je definitivno ludilo, na pocetku prvih 15-20 min radi zadovoljavajuce.
Posle ne mozes da je pohvatas, fps ide na 65 pa se sroza na 20, pa opet malo bolje...
Watch Dogs je za ovu pojam optimizovanosti. :D

meni igra radi u fulu, 10, 15 frejmova samo iskiva :D

Pa to je super frejmrejt za jedan hog naslov :D

cim su oni nju zakljucali na 30 fps, jasno je
da se nisu ni trudili da urade bilo sta povodom optimizacije, tuzno je sto ovakve igre izlaze u 2014-toj godini i sto narod kupi, jos tuznije...

Posle kukaju kako je pc prodaja shit a zeza i na high end pcu.

Poceo sam da igram malo... kako izlazite iz igre, ubijate proces iz task managera?

na radeon + win7 kombinaciji, igra uvek kreshuje kad kliknes na quit game... tj zamrzne se i nista se ne desava...

igrao sam pola sata igru i obrisao... zabavna je malo da se poigras, ali odma se vidi da to ne moze dugo da potraje, jer je veoma repetativno...
ovde se islo na kvantitet, a ne na kvalitet... gameplay ne postoji da tako kazem, borbena mehanika mi se takodje ne svidja, deluje smotano...

oruzje se suvise brzo kvari i vecina je prilicno neefikasna... tek kad naletis na neko dobro i efikasno oruzje, koje dugo traje, vidis kolko je prijatnija borbena mehanika, pa steta sto takvih oruzja ima malo...

vozila su lepo odradjena, pa iako su sekundarna, steta sto suvise usporavaju kad krenes da gazis gomilu zombiju, tj doduse realno, ali kvari efekat zabave i prkosi se inace samoj logici igre...

nisam bio fan ni dvojke, a keca nisam imao prilike da probam, obzirom da ga nije bilo za PC...

sad se plasim da mi ni Dying Light nece prijati, posto je ista tematika, mada verujem da ce mi se vise svideti od ove, bar zbog mnogo bolje grafike i pogleda iz prvog lica... sto se tice borbene mehanike, vidim da su veoma slicne... ni Dead Island mi nije legao, tako da su male sanse da ce mi se Dying Light svideti, ali probacu ga kad izadje...

sto se tice Dead Rising-a 3, nemam sta vise da dodam... msm da ovakav gameplay moze biti zanimljiv samo klincima ili ljudima koji tek pocinju da igraju igre... znam da bi meni bila zabavna da je takav slucaj...
prica je glupa, likovi i dijalozi jos gluplji... suvise corny...

igra mi je dobro radila, bez kocenja, sve na full, doduse zakucano na 30fps-a... mrzelo me da trazi kako se otkljucava fps, jer sam znao da igru necu dugo igrati...
skinuo sam 30 gige, da bi igru igrao 30 min...

jedini graficki problem koji sam imao sa igram, jeste da grafika fleshuje s vremena na vreme, ne bas retko... ali msm da je to problem do moje graficke... imao sam problema sa njom u zadnje vreme... probacu da dignem napon, nadam se da je do njega problem...

Damirbane, ovo je *******cija na temu zombija kao sto je i Dead Island. Dying Light bi trebala biti ozbiljnija igra sa nekakvom pricom i progresijom.

Kod mene nije zakljucana na 30 fps, mislim bolje bi bilo da jeste.
Moze li da se zakljuca? nista mi ne znaci 66 fps po coskovima
A kada se okrenem ono 19 :D

^
Zasto gledas fps?Igra ili ti radi ili ne radi,ili ti prija za oci ili ne!Ja ne pamtim kad sam upalio fraps!Dzabe mi 100 fps-a kad me pocne boleti glava od nje!

Poslednja izmena:
To. Meni je jedna igra letela na Ultra detaljiva i sve full bilo i ja kao ajde da upalim benčmarking u samoj igri i tu mi pisalo da mi prosečan FPS 19. Niđe veze.

Znate li sprema li se patch za ovu igru?

Instalirao sam prvi ali ne poboljsava bas situaciju sa fps.
Mislim igra radi ok na Ultra podesavanjima ali ima dosta frame dropova i to bas cesto, ono ide sa 70 na 35. Mozda su zbog toga zakljucali fps?

Odustao sam za sad, inace nekih sat vremena sto sam odigrao mi se bas svidja. DR2 me smorio bas brzo, nisam ni do pola stigao nadam se da ovo nece.

Igra mi deluje nekako brza vise smooth u odnosu na DR2, ne trebaju ti nekakvi stolovi i radionice za razne kombinacije oruzja... svidja mi se. Grafika je takodje dosta napredovala.
Samo da porade na optimizaciji.

Ceka se kakav takav performance patch.

Nista... :S:
Ovi kao da su izbacili najbolje optimizovanu igru svih vremena, boli ih uvo.

Igrao malo al batalio posle sat vremena. Dead Island fora a naigrao sam se te igre tako da mozda kroz koji mesec i pokusam da je predjem. Ne smeta mi 30fps al eto..

Nazad
Vrh Dno