Šta je novo?

Dead Rising 2

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Dakle, najavljen je nastavak Capcom-ovog zombi-TPS-a, i za PC.

Capcom has confirmed a sequel to zombie shooter Dead Rising is in development.

Dead Rising 2 is set several years after the first game. Turns out no one managed to contain that pesky old zombie virus, and it's spread throughout the US.

The press release promises Dead Rising 2 will take the series to "a whole new level", originally, with "tens of thousands" of zombies to batter. There's an all-new "gambling paradise" called Fortune City to explore, plus new objects to use as deadly weapons.

The game is being developed in partnership with Canadian studio Blue Castle Games, who previously produced baseball title The Biggs. Some members of the original Dead Rising Team will help out, including Keiji Inafune - said to be playing " an active role" the development process.

Dead Rising 2 is in development for PC, PS3 and Xbox 360, with a release date yet to be announced.

http://www.eurogamer.net/articles/capcom-confirms-dead-rising-2

Lepo je videti da su angažovani iskusni developeri koji su pravili uspešnu bejzbol igru...:trust:

Ko zna...bejzbol palice jesu nisko kotirane u Zombie Survival Guide-u, mozda ako ubace eksere kao upgrade...:D

ta bejzbol igra je bila ...pristojna, ko zna mozhda bude dobro. treba nam dobrih, novih studija.

joj, samo da ovi ****** ne pokvare igru. Dead Rising je možda i najbolja igra koju sam odigrao u poslednje vreme. U rangu sa njom mi je samo Dead Space kada je uživanje tokom igranja u pitanju...

Da, citao sam negde da ce u drugom delu biti neki broj od 7000 zombija u sceni!! za razliku od nekih 500 (u prvom)... Igra totalno ima filing one kultne, filmske Evil Dead triologije i legendarnog Bruce Campbell-a (hard rock madafaka):Klanjanje

Slažem se. Samo zadrti ps3bot može da kaže da prvi deo nije bio fenomenalna igra!

Ja sam bar priznao da sam lupio kad sam rekao da je Uncharted sličan Tomb Raideru... tj. da su tu negde, pošto sličan jeste, ali je ipak dosta bolji! Za svaku PS3 igru sam rekao da je dobra. Uostalom, šta ima da se pravdam - sad imam obe konzole :D

Slažem se. Samo zadrti ps3bot može da kaže da prvi deo nije bio fenomenalna igra!

Fenomenalna? Teško, ali je daleko iznad proseka. Nadam se da PC verzija neće patiti zbog tehničkih nedostataka Xbox 360, kao najslabije karike :)

Blago maxo tebi dve konzole samo pikas boli te dupe za krizu igara.
Dodji u klan kill zoneta sta cekas elita je tamo.

Ne igra multi :d A ionako je disk moj :p

Bice da nije.:) TL ima uglavnom proverene stvari.

Nije fake izaslo je ali leka nema tako da nema razloga za zurbu.

Igrao par sati, za mene previše liči na prvi deo (kad kažem previše liči, hoću da kažem da je preslikan prvi deo sa drugom pričom i kombinovanjem predmeta).

Ceka se vise taj lek, ubudjavio se clone od stojanja na HDD.:)

Kakva je grafika,gameplay,zahtevnost?

Kakva je grafika,gameplay,zahtevnost?

Grafika je nešto bolja nego u prvom delu ali je mogla da bude MNOGO bolja. Mislim, izgleda OK i sveto ali ništa naročito. Gameplay - ako si igrao prvi deo onda si video sve, ako ne - lik se kreće relativno sporo i kruto, korišćenje oružja je OK ali nekad zna da bude neposlušno (u smislu da napada u skroz pogrešnim pravcima, pošto si konstantno okružen zombijima). Za zahtevnost pojma nemam, na 360 sam igrao. Sve u svemu, igra ima mana ali ko ne voli da namontira dve motorne testere na invalidska kolica i projuri kroz 300+ zombija nek slobodno zaobiđe :D

Grafika je nešto bolja nego u prvom delu ali je mogla da bude MNOGO bolja. Mislim, izgleda OK i sveto ali ništa naročito. Gameplay - ako si igrao prvi deo onda si video sve, ako ne - lik se kreće relativno sporo i kruto, korišćenje oružja je OK ali nekad zna da bude neposlušno (u smislu da napada u skroz pogrešnim pravcima, pošto si konstantno okružen zombijima). Za zahtevnost pojma nemam, na 360 sam igrao. Sve u svemu, igra ima mana ali ko ne voli da namontira dve motorne testere na invalidska kolica i projuri kroz 300+ zombija nek slobodno zaobiđe :D

Svaka čast na opisu,nisam igrao prvi deo pa zato i pitam!Mislim da će ovo biti dobra zabava!

Vrh Dno