Šta je novo?

DCS: Black Shark

klesk123

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2007
Poena
319
DCS: Black Shark, Russian Version has gone gold
Ka-50_cut.jpg

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qZbeBpY85c8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qZbeBpY85c8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

A da si ne daj boze ostavio neki link ili tako nesto?
http://www.digitalcombatsimulator.com/

Zato je bog pored mene stvorio i tebe 😀, salu na stranu ipak je ovo pocetak teme, ne review sa skrinovima i patch linkovima, posto igru cekamo skoro 4 godine ovaj pristup je sasvim OK...

On topic:
Engine ne podrzava multicore procesore, pitam se kako ce sve to da radi... :d
Na forumu se mogu naci objasnjenja na engleskom (za one koji skinu rusku verziju), dok ce ostali malo sacekati...

Poslednja izmena:
Lep trejler, al chisto sumnjam da tje zaista tako izgledati.
Hokum pokum😛

Trailer je napravljen od snimaka iz igre, lock-on skoro isto izgleda a izaso je 2003. mada smo hardver cekali do 2006.

Jos jedan savet za rusku verziju: ako zelite meni i jos neke delove igre na engleskom, promenite naziv direktorijuma (x:\Program Files\1C\Eagle Dynamics\Ka-50\l10n\ru)

Chisto sumnjam da ovo izgleda zaista ovako.
Lock on nije nishta specijalno, neoptimizovano sxxnje, lepi modeli letelica, ochajan teren.
Jeste mozda najbolji od ponudjenog ali vazduhoplovne simulacije su klinichki mrtve godinama, nazalost.

Posle sat vremena provedenih za igrom mogu reci da nisam previse odusevljen.
Engine je ostao bukvalno isti iz 2003. i stvarno mi smesno izgleda kad grafiku moram da podesim na medium sa konfom - Ati4870, q6600, 2GB ram...
DirectX 9.0 efekte nisam video, ipak igra nije zelela da radi bez najnovijeg DirectX-a...
Texture i modele vecine objekata su copy/paste iz Lock-On (mozda malo detaljnije), dok je zvuk ako zaboravimo na pucketanje u tutorijalima sasvim ok.
Kontrola ima dovoljno pa ce vam podesavanja u slucaju da niste zadovoljni oduzeti vise vremena nego sam gameplay (kvalitetan dzojstik je neophodan za simulation mod).
Kampanju nisam probao 😛

Pa to ti kazem😛

Engine je ostao bukvalno isti iz 2003. i stvarno mi smesno izgleda kad grafiku moram da podesim na medium sa konfom - Ati4870, q6600, 2GB ram...
DirectX 9.0 efekte nisam video, ipak igra nije zelela da radi bez najnovijeg DirectX-a...
😛

Ne mislis valjda na DirectX10 ?

U svakom slucaju su neverovatni paceri... U jesen 2008 izbacili simulator koji ne podrzava dual core CPU...?

Mozda trazi 4G RAM-a, na kom Windowsu si igrao ?

Tek sad vidim...
Check Six Fr svrstava vesti u LockOn (LOMAC) rubriku... kao expansion za LockOn.
Nivo optimizacije je logican nastavak...

Ovo je simulacija, sta ce vam grafika?
Inace, video je strava. :zgran:

Meni su dobre i nova logic "simulacije" ali mi se povratja od grafike😛
U ovom vremenu, ko nema dobru grafiku taj je ugasio😛
Ima izuzetaka, ali ovo ne spada tu.

Nije mi logicno da jedan vojnik ima vise poligona od 4 planine...

Bedak, ali eto tako je.

Uzeo sam igru,i nije kompatibilna sa 64bitnom vistom....i smorio sam se...meni je lock on vrh.igrao sam fsx,i ne svidja mi se ni malo..gafika je prebudzena,ali nije trip...

vi ljudi stvarno ne znate sta je dobra simulacija... odlicna je,malo je teze snaci se u kokpitu ali avaj tako je i u stvarnosti...

sto se tice optimizacije na mojoj masini "leti: u bukvalnom smislu te reci (sve je podeseno na MAX)

odlicna simulacija,sva preporuka...

@lucky21-kako bre nije kompatibilna s vistom x64 kad sam ja igrao dsc:BS na mom kompu na visti sp1 x64 ultimate:S,sto se tice engleskih fajlova,znaju da pomrse konce tako da sam morao da reinstaliram 2-3x igru da bi igra htela da privati koande da heli poleti.Grafika mozda nije neka ali ovo je simulacija ,takod aje za grafiku oprosteno ,ali ja sam igru izbacio iz kompa jer je zvuk ocaj,pogotovo sto npr kad prebacim kameru van helikoptera,zvuk ostaje ko u kabini prigusen (pogled na rep) sve dok ne okrenem heli oko svoje ose da mu vidim stranu ili kokpit,to ne bi ni primetio da nisam presao u taj pogled jer mi je heli nonstop zanosio na desno,pa sam teo da proverim zasto,da bi ispalo da se u igri u 1 trenu sam okreno rudder da se heli sam okretao nadesno oko svoje ose:S....

Sto s etice performansi i meni je sve letelo na moojoj masini,iako igra nema multicpu podrsku,ali postoji neki fiz kako da koristi sva jezgra,potrazite na njihovom zvanicnom forumu ili po netu

Poslednja izmena:
Startup 🙂

[youtube]1Q_XNf4elAI[/youtube]

Nista lakse, par dugmica pritisnes i letis. 😀

Pa nije tema... ali neko od flight-sim fanova... moze da pomogne:

Ima li neko add-on Flaming Clifs za Lock-On?
Gde moze da se nabavi (nemam karticu za international payment)?
Da neko ne prodaje ?

Treba mi kao osnova, za neke novije modove Lock On...

:type:

Poslednja izmena:
ja skinuo odavno ovo i vdeo ne mogu da poletim i batalio i sad vidim zashto nisam mogao da poletim 😀 :d 😀

Startup 🙂

[youtube]1Q_XNf4elAI[/youtube]

Ohoho Starce ,pa nisam znao da cepash Ajkulicu...🙂 Ajde javi se pa da se sretnemo na nekom od servera ili na hamachiju,preporucujem 159th dedicated server...🙂

ja skinuo odavno ovo i vdeo ne mogu da poletim i batalio i sad vidim zashto nisam mogao da poletim 😀 :d 😀

Probaj u game modu,Simulacija tada postaje prava arkada... 🙂

Pa nije tema... ali neko od flight-sim fanova... moze da pomogne:

Ima li neko add-on Flaming Clifs za Lock-On?
Gde moze da se nabavi (nemam karticu za international payment)?
Da neko ne prodaje ?

Treba mi kao osnova, za neke novije modove Lock On...

Pogledaj u temi za Lock On na forumu SK,tamo su pominjali nesto da je SF razbijen za ovu simulaciju.Ja sam dobio jednu aktivaciju od prijatelja tako da nisam upoznat sa detaljima...

Inace , youtube-u( i na zvanicnom) sajtu se moze naci ,pod nazivom "DCS note 1-10",nekolicina zvanicnih tutorijala iz kojih se moze skoro sve nauciti o najboljem jurisnom jednosedu na svetu...😉

http://www.youtube.com/watch?v=k_1rXqKJ6fg&feature=PlayList&p=30F27ADEF52852C8&index=1

Poslednja izmena:
Mozes li da mi objasnis tu aktivaciju...

Da li radi samo sa web-servera na pc instalaciju?

...lli postoji "file" - t.j. mozes nekom da das 15EUR da ti skine, pa snimis F.C. na USB i odneses kuci ?

( ***. nemam karticu... )

Mozes li da mi objasnis tu aktivaciju...

Da li radi samo sa web-servera na pc instalaciju?

...lli postoji "file" - t.j. mozes nekom da das 15EUR da ti skine, pa snimis F.C. na USB i odneses kuci ?

( ***. nemam karticu... )

Aktivacija ti je sifra koju unosis prilikom aktiviranja tvoje kopije Lock On-a,moze da se naruci ali kako i gde,stvarno ne znam...

Imam original Lock On... ali ne kapiram kavu sifru unosis ?

Valjda prvo skines sa net-a instalacioni file F.C. patch ...pa kasnije unosis sifru kod pokretanja ?

Nazad
Vrh Dno