Šta je novo?

DC++ (p2p) i adsl ruter problem...

• Začetnik teme Začetnik teme Mares
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
imam jedan problem a to je da od pre neki dan me zeza dc++.
Naime, sve je radilo dobro do sada, prvo sam koristio modem pa sam pre nekih nedelju - dve uzeo ruter da bi spojio i drugi komp na istu vezu (kod sezama sam).I sve je to lepo odradjeno, internet radi na oba kompa, umrezeni su kako treba, download sa dc++ je radio normalno i na ruteru, e sad od juche,kako otvorim dc++ i hocu neshto da skinem, brzina skidanja mi ne ide vishe od 1-2kb/s (skidao sam od proverenih korisnika koji ne koriste netlimiter i ostale varijante i kod kojih mi je skidanje pre ishlo i po 25kb/s), i kada ukucam neshto u search, treba mu odredjeno vreme da mi prikaze rezultate trazenja, dok je pre sve izlistao chim pritisnem enter...i onda dok mi je pokrenut dc, kao da mi se uspori maximalno veza na netu, znachi kad hocu neshto preko browsera da otvorim treba mu odredjeno vreme...ne znam u chemu je problem?...podeshavanja nisam dirao, znachi sve je isto kao shto je i pre radilo kako treba, ali sada jednostavno nece....u chemu je problem?
btw, ruter je onaj standardni sezamov, conexant kao,ako to ishta znachi....
pokushavao sam i da ga restartujem i njega i komp jer sam misli da se veza neshto zapuca ili ruter, medjutim svaki put ista pricha kad pokrenem dc++...

Pokusaj da iskljucis FW,i vidi one 2 opcije za pasiv i activ pa probaj i njih.

reshio problem instalacijom najnovije verzije dc-a...koristio sam matoru 0.306 koja se iz ko zna kojih razloga pochela bagovati hah....sada sve radi kako treba...

u stvari nije reshen problem, i dalje ista situacija...nije mi jasno....

ipak sam reshio stvar....problem je bio oko podeshavanja connection settingsa, iako mi je bilo prvo podesheno na behind firewall sa manualno ukucanom ip adresom, morao sam da prebacim na samo "behind firewall" i onda je radilo skidanje pun gas, i posle sam opet vratio na firewall gde sam ukucao ip adresu kao shto je i pre bilo i sada isto radi pun gas...svashta...a nije mi se menjao ip...

Nazad
Vrh Dno