Šta je novo?

Datawrite RED V2 DVD-R

blaza

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
609
Kakva su iskustva sa ovim medijima? Probao sam nekoliko da rezem na 4x (nec 2500a) i svaki je skoro necitljiv iza 3.5 GB.

Dobrodosla je preporuka za dvd-+r 4x medije u nizem cenovnom rangu koji se mogu normalno rezati na 4x i obezbedjuju pristojan kvalitet.

Rezu se OK jedino na 2x, LiteOn i nece da mi da brze.
Ritek, Ricoh, Philips, TraxData....

...verbatim...:D

Pa dobro, s'obzirom da Primedisc samo lepi svoje nalepnice preko Ricoh (+) i Ritek (-) diskova moze se reci da ih je BokiPK vec obuhvatio ;)

Poslednja izmena:
Datawrite RED V2 DVD-R je u stavari novija revizija (plasmon) AN35 diskova a to sto prodaje datawrite su izgleda najlosije serije doticnih posto u pakovanju od 25kom ima barem 50% manje ili vise ostecenih diskova.
Rezani su na Pioneeru 106 jedan sam bacio bio je jako izgreban dok su 3 bila sa losim sectorima, ostali su bili ok na (svi rezani na 4x) mada sam se trudio da rezam ne vise od 4GB
Znaci u sirokom luku obilazite datawrite red diskove

PS: prvi put da sam imao lose narazen DVD a narezao sam 100nak plasmona i 200 nak Princa i svi su radili

Kupi alfa vision za 60 din/kom.Ja sam bez problema rezao filmove sa 4x na pioneer 106d desetak komada i to bez i jedne greske i posle sam pustio na nekoliko samostalnih dvd plejera i sve je bilo ok. :type:

vec za 60 din ima princo, pa u klasi jeftinih diskova nema sta da razmisljas posto je princo 2x kvalitetniji od tih alfa medije buranije
Mada je ovaj princo sto je gore beo sa natpisom princo mnogo kvalitetniji od onih koje prodaje datawrite (yelow) tako da je skoro isti i kao ritek g04 posto ja nisam proimetio neke velike razlike mada je ipak ritek nesto bolji
snimljeno na pioneeru 106 4x

Ne mogu da verujem da ljudi nisu videli razliku izmedju Princa i Riteka. Povlacim se iz treda :)

Narezao sam dva ta Alfa Vision DVD-a. Sve je islo bez problema, diskovi su radili...ali su oba prestala da rade. Stajali su sve vreme u kutiji i sami od sebe su prestali funkcionisu. DVD player cak i ne registruje da je disk ubacen...probao sam i kod prijatelja - ni kod njega ne rade. Mislim da su ti diskovi ******. Bolje je kupiti Verbatim u kutiji nego da posle izgubis 4GB!!!

Hm... Ja nedavno iz Singapura dobih kutiju "OSI" :) DVD-R diskova . Identifikacija im je "AN31", dakle to je ono sto se na drugim trzistima prodaje pod imenima: MIRROR, DATAWRITE RED, DVDBECKER, ONYX... Narezao sam do sada 10-ak komada (4x, Pioneer 106), i ni jedan nije omanuo (probao sam ih na jos dva DVD citaca i dva standalone DVD playera). S druge strane, od pet PRINCO DVD-R diskova, tih sa stampom odozgo, 2 nisu prosla ni verifikaciju u Nero-u...

Vrh Dno