Šta je novo?

Data Switch - 1 monitor 2 kompjutera

miki81

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Skoro sam nabavio jedan data swtch tačnije KVR (Keyboard-Video-Mouse ) svič.
Sve sam lepo privezao i sve radi kako treba.
Interesuje me zašto mi slika nije kao i kad direktno ubodem monitor u VGA!?!?!?
Jednostavno slika ima neke smetnje , na oba kompjutera , bilo to da je A ili B namešten!

Da li ću dobiti nešto time ako kupim možda neki bolji (kvalitetniji) switch!?

Ovaj je neki stariji i neverujem da je puno koštao!?!?

Do kvm-a je, ja imam neki noviji i sve radi ok.

Mozes li da mi kazes gde si ga kupio i koliko para kosta !?
Hvala :)

Admins & Mods -> Ne kontam zasto sam dobio warn i zasto je tema premestena u monitori, kad ovo nema veze sa monitorima nego sa switch-om al ajde nema veze vi ste najpametniji ....

Da si pogledao nekoliko threadova nize, video bi da je vec pisano o tome. A i ima veze sa monitorima, jer ne vidim da ima tema posebno o switchevima... I rekoh da je slika s njima losija, ali, prema mom iskustvu, vise se primeti kod nVidije nego kod ATI-ja.

Mozes li da mi kazes gde si ga kupio i koliko para kosta !?
Hvala :)

Meni sa ati-jem radi bez greske i nemam primedbi na kvalitet slike.

Btw imam dva komada switcha od kojih mi je jedan visak pa ako si zainteresovan javi se na u2u za dogovor a ako ne imas da kupis u LOGO-u na bulevaru kod cvetka i oni imaju veoma dobar izbor switcheva.

Skoro kod svakog sviča postoje ti problemi i mislim da ti to neće računati pod garanciju pa bi morao da bacaš nove pare za novi svič i pitanje je da li ćeš pronaći neki koji će ti raditi kako ti želiš.

Ako ti je grafika toliko bitna i kvm svič ti treba samo zbog dva kompa onda je najbolje posedovanje nekog monitora koji ima i DVI (jedan komp na vga, drugi na dvi) a preko nekog usb hub-a da prebacuješ miš i tastaturu.

Digitus switch ima u Metro-u

Hvala, jedino mi preostaje da vidim neki tft sa dvi i sa vga ulazom :(
Jer slika mi je bas bitna, jer na prvom kompu radim grafiku i animaciju.
Hvala jos jednom, ada cu da vidim da probam gore navedene preporuke jos jednom pa da vidim sta cu da radim.
Hvala,poz

Ma meni je veće razočarenje grafička kartica jer od mnoštva modela koje sam imao priliku da vidim u radu ni jedna ne daje iste nijanse boja na oba monitora, naravno kada je namešten dual-head ...

Nazad
Vrh Dno