Šta je novo?

Data plus paket

stefans86

Poznat
Učlanjen(a)
15.12.2021
Poena
35
Imam jedno pitanje uzeo sam data + paket i u njemu piše da se dobija premium aplikacija max sto mi je reko i zaposljen u yettel. Sad kad sam se logovao na aplikaciju pise da je standardna pretplata... nije mi jasno...

To što ti stvara zabunu jeste da je HBO Max za njih kategorisana kao Premium aplikacija (što su im uslovno rečeno još Deezer i Bookmate), ali najverovatnije je da uz Yettel sleduje standardna pretplata.

Imam jedno pitanje uzeo sam data + paket i u njemu piše da se dobija premium aplikacija max sto mi je reko i zaposljen u yettel. Sad kad sam se logovao na aplikaciju pise da je standardna pretplata... nije mi jasno...
Standardna je na tom paketu

Znaci zeznuli me fino... uzeo veci paket i 100x pitao da li je premium aplikacija a ne standardna pretplata... jos zvao i call centar da proverim... kazu mi 4k max moze da se gleda... nisam znao da cak i gde se snimaju razgovori mogu da lazu.

Preko operatera je uvek standard pretplata, nikad premium.

Nesporazum je što Yettel ima razne aplikacije za aktivaciju a neke od njih zovu "Premium" aplikacijama - Deezer, Bookmate, HBO.

Tako da kada si ih pitao jel imam HBO Premium, oni su bili u fazonu, da, premium aplikacija, možeš je aktivirati na paketu... 🙄

Preko operatera je uvek standard pretplata, nikad premium.

Nesporazum je što Yettel ima razne aplikacije za aktivaciju a neke od njih zovu "Premium" aplikacijama - Deezer, Bookmate, HBO.

Tako da kada si ih pitao jel imam HBO Premium, oni su bili u fazonu, da, premium aplikacija, možeš je aktivirati na paketu... 🙄
Ma jasno mi to zato sam i pitao za 4k 🤣 ali ocito da veze nemaju...

Nazad
Vrh Dno