Šta je novo?

Data kabl za Siemens MT50

Yossarian

Čuven
Učlanjen(a)
26.08.2002
Poena
601
Da li iko zna gde mogu, u BG-u naci data kabl za Siemens MT50?

Trazio sam svuda i nigde ga nema. U "Odeonu" su me zavlacili pricom da ce doci 'u ponedeljak' i tako do besvesti... :hump:
Preko oglasa nema, a sto je najgore ne znam ni da li je taj kabl kompatibilan sa jos nekim Siemensovim modelom (sem M50). Mozda M serija, ili C45?!

Jel' moze neko da mi pomogne?

poz'

Ne mogu ti pomoci da nadjes kabl, osim da ti kazem da nastavis da trazis po oglasima. Inace kabl je kompatibilan sa svim serija Siemens telefona bez serije x55

Mene zanima da li ima negde da se nadju konektori za siemens i po kojoj ceni.. Nosim se mishlju da ga napravim pa samo mi konektor treba.. mada mogao bih da fiknem ovaj shto vec imam ali ono kao nije fora):)

Artz je napisao(la):
Ne mogu ti pomoci da nadjes kabl, osim da ti kazem da nastavis da trazis po oglasima. Inace kabl je kompatibilan sa svim serija Siemens telefona bez serije x55

Aha...
PA ako je to istina, onda nema frke, jer po oglasima ima za neke od ostalih modela, nego mene su u "Odeonu" nalozili da taj kabl ide samo za Mx seriju...

nemoj tamo da kupujesh kolko vidim imaju data kabl koji dolazi u originalnom pakovanju a njime necesh moci da koristish winswup i da apdejtujesh software

Ima ima

ima i taj kabl samo treba da se naglasi da vam treba servisni kabl.........
to je takodje fabricki kabl ne home made.
Pozdrav

zilet je napisao(la):
Mene zanima da li ima negde da se nadju konektori za siemens i po kojoj ceni.. Nosim se mishlju da ga napravim pa samo mi konektor treba.. mada mogao bih da fiknem ovaj shto vec imam ali ono kao nije fora):)

Pa kupi negde hands free i eto ti konektora...

Pa ne znam da li sam napomenuo da nije fora da odsechem kabl:))
ALi izgleda da cu to i da uradim..BTW jel zna neko gde mogu da vidim neku pouzdanu schemu da budem siguran da to sve fino radi?
Ovo je prevashodno pitanje za one koji su to vec probali.

zilet je napisao(la):
Pa ne znam da li sam napomenuo da nije fora da odsechem kabl:))
ALi izgleda da cu to i da uradim..BTW jel zna neko gde mogu da vidim neku pouzdanu schemu da budem siguran da to sve fino radi?
Ovo je prevashodno pitanje za one koji su to vec probali.

Ja sam prvaio kabal sa RS232 kolom. Ta shema se najčešće sreće na netu ;) I radi odlično. Dekodirao sam nekoliko telefona, flashovao softver, ubacivali razni ljudi sličice i muziku. Bez ikakvih problema...

Nazad
Vrh Dno