Šta je novo?

Data cabal i com port

Don50

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
609
Data kabal za mobilni telefon siemens c35i, stalno mi je prikljucen na com portu. I desilo mi se da mi je jedan pregoreo, pa sam kupio drugi, pa mi je i on pregoreo. Intersuje me sledece:
- da li data kabal moze da pregori tj. da li ne sme stalno da bude prikljucen na com portu ili je nesto drugo uzrocnik svemu ovogme.

*Kad kazem pregori mislim neradi. Nema niceg vidljivo na njemu ali jednostavno ne radi.

Hm, bas cudno... Jedino sto mogu da ti kazem je da mi data cable za Siemens vec mesecima stoji prikacen na poslu na jednoj od masina i da je sve ok.

Da li mozda nesto nije poremeceno u Biosu. Ili da se nesto razdesilo u Systemu-u.

data

pop je napisao(la):
Hm, bas cudno... Jedino sto mogu da ti kazem je da mi data cable za Siemens vec mesecima stoji prikacen na poslu na jednoj od masina i da je sve ok.
Pa naravno kad imas najjaceg dobavljaca kablova u kraju///Mislim necu da se hvalim
Poljubac:wave;
Samo jos jedan mali detalj,zaboravio si da napises coveku da je tvoj kabl original siemens...Mozda i to nesto znaci...

Mislim da nije orginalan siemensov. Cini mi se, da je imao malu nalepnicu na kojoj je pisalo c25. Ali funkcionisao je.
Ako znas nesto vise pomogni.

Nazad
Vrh Dno