Space cowboy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 620
Amon_Ra je napisao(la):Meni nece nesto da radi, kliknem na srpski i izbaci mi ceo beli ekran i nista... a tako je i kada izaberem engleski. Ti si ga radio?
Space cowboy je napisao(la):Ma ne, nisam ga ja pravio nego mi se svideo pa da postujem.
Space cowboy je napisao(la):Ma ne, nisam ga ja pravio nego mi se svideo pa da postujem.
luka.l je napisao(la):Izvini, ali gde si ti video da imas da biras jezik?
Uzgred, sajt radi dobro i relatvno brzo se ucitava. Ocigledno je da je sajt fino naplacen! Profesionalno, nema sta (zanima me cisto informacije radi koliko takvo ostvarenje kosta). Vidi se da je ozbiljno radjeno. Stvarno, jesi li ga ti pravio (prvo cekas komentare pa ako su dobri onda jesi, a ako nisu onda nisi)![]()
Pozdrav!
Amon_Ra je napisao(la):Kako gde? Pa pored one centralne slike levo imas da biras engleski i srpski. Bilo gde da kliknem izbaci mi beli ekran, kod mene ne radi...
Amon_Ra je napisao(la):Zvukovi su ok, muzika daje preozbiljan ton sajtu - kao da npr. obradjuje tematiku II Svetskog rata sa slikama bombardera [u smrtonosnom pohodu] i mrtvacima iz gasnih komora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari