Šta je novo?

darkness

Chuck

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2002
Poena
601
Moj monitor je previshe taman , iako su i Contrast i Brightness podesheni na 100. Rekli su mi da se to moze podesiti na grafickoj kartici i podesio sam da bude onako kako zelim , samo posle svakog restartovanja ili gashenja kompjutera , opet je swe po starom. Kako da sachuvam ta podeshavanja???

Chuck je napisao(la):
Moj monitor je previshe taman , iako su i Contrast i Brightness podesheni na 100. Rekli su mi da se to moze podesiti na grafickoj kartici i podesio sam da bude onako kako zelim , samo posle svakog restartovanja ili gashenja kompjutera , opet je swe po starom. Kako da sachuvam ta podeshavanja???

Sinovac, ipak nam moras reci koji monitor, koja gragicka, koji os i koji driver...

Monitor Lg digital studioworks 775N/E
Graficka Tornado GeForce 2 mx 400 , sa najnovijim drajverima za te kartce oznaka 29.42.Skinuo sam to sa sajta za Xp poshto je on instaliran
na moj komp
Ako treba josh neshto , recite

takodje ima joshe neshto u vezi toga....kada upailm komp , i bude taman monitor , kao da nisam nishta podesio , restartujem ga i onda je swijetao, tj primi ona podeshavanja koja namjestim...restartujem ga opet i onda je taman...kad bih nekako mogao da izbacim tu drugu opciju da ova moja podeshavanja budu default

Nazad
Vrh Dno