Šta je novo?

Dark Sector

astrolog

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2004
Poena
349
Imam problema sa ovom igrom. Kada prodje demo i onaj prikolje :D onog tipa sa toki- vokijem jednostavno grafa se ugasi, ekran poceni i cuju se neki bzvz zvuci.
Konfa iz potpisa nije slaba, igrao sam i jace - zahtevnije igre ali ova jednostavno nece.
Stavio sam i Dx i FV 191.07 i nista. Inace ima 3 fajla a jedan je exe i instalacija prodje bez problema.
E sad da li ta vaerzija od 5GB i zastita star force ima neku caku i kakva je to zastita ako je to u pitanju.
Hvala svima na odgovorima kako da to cudo pokrenem. :)

Ljudi, imali nekoga na forumu koji ima iskustvo sa ovom igrom???
Pomagaj te. :wall:

Ljudi, imali nekoga na forumu koji ima iskustvo sa ovom igrom???
Pomagaj te. :wall:

Ja igrao i presao bez problema. Mozda ti je zapala losa verzija igre.
E sad ti zvuci i to neznam sta je, mozda zavojnice na grafi ili nesto drugo. Neznam imas li problema (cudni zvuci, crn ekran i sl) sa drugim igrama ili samo sa ovom?

Ja igrao i presao bez problema. Mozda ti je zapala losa verzija igre.
E sad ti zvuci i to neznam sta je, mozda zavojnice na grafi ili nesto drugo. Neznam imas li problema (cudni zvuci, crn ekran i sl) sa drugim igrama ili samo sa ovom?
Hvala brano bar si pokusao da pomognes. A ja mozda nisam dovoljno dobro objasniko. Sve igre novijeg datuma rade bar sam ih probao po malu svaku. Odigrao ceo serijal FEAR i Far Cry 2, STALKER...dakle tu nije bilo problema.
Znaci igra krene i demo, sa podmornicom pa neki tip se penje uz kulu i dolazi kod onog tipa sa toki vokijem sto nesto mrmlja na ruskom valjda i onda ga taj tip prikolje odpozadi i tu se jednostavno grafa iskljuci. Na monitoru Samsung ono cuveno digital/analog i ekran taman a u pozadini se cuje krcanje od zvuka zvucne kao neispravni zvuci. I tada samo reset na racunaru pomaze.
Ako neko ima/imao slicnih problema i resio, nek baci svoje iskustvo u ovaj post.
Hvala svima na pomoci. :)

Neznam nisam imao slican problem, kod mene je radilo sve kao podmazano. Koji OS koristis? Skini oficijalni pech, ako je u opste i izasao nisam googlao pa probaj i to ako vec nisi.

Poslednja izmena:
Mozda ti se svadjau driveri od zvucne i grafike? I ja sam presao igru sa 0 problema.

Resio problem. Do graficke je bilo. Morao sam da uradim downclock sa fabrickih 745/2200 na 700/2000 i radi. :S:
Napajanje je Chif CFT 750W tako da ne verujem da je zbog toga. Cudno da testove prodju i grafa i procesor i rade svi novi naslovi bez problema o ovo su gremlini ili sta vec. :p
Hvala svima na pomoci. :)

Vrh Dno