Šta je novo?

Dark Forces III Jedi Knight 2...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Dakle, juce otisao na mnozenje... Obratite paznju, vi koji imate sateliti i ludilo konekcije, skidajte ISO i sl. jer kapiram da igra do nas nece (uskoro) stici... zbog svega ovog sto se desava...

dakle, ako neko nabavi... neka mi dobaci CD a ja cu da narezem svakom ko bude hteo... (naravno, ako donese prazan CD:))...

Pozdrav

Q3 based masina ... znaci veoma fleksibilna. Za "puni uziitak" ce ti naravno, kao i uvek, biti potrebna "zver". Nadam se da ce odraditi bolji posao od debila koji su upropastili MOHAA-u zbog abnormalne graficke zahtevnosti.

Kupi novu masinu Mazi - nista od imaginarnih stvari...

byMaX je napisao(la):
Dakle, juce otisao na mnozenje... Obratite paznju, vi koji imate sateliti i ludilo konekcije, skidajte ISO i sl. jer kapiram da igra do nas nece (uskoro) stici... zbog svega ovog sto se desava...

dakle, ako neko nabavi... neka mi dobaci CD a ja cu da narezem svakom ko bude hteo... (naravno, ako donese prazan CD:))...

Pozdrav

Ajde nadji ti samo link i ce da bude skinuto..
ali treba mi konkretan link

ti si najveci lik Mazi!!! :D U svakom pogledu....

Pa jesam ;) ... sve pare za onog Titanijuma odose na Kacu ... a sa Kacom... ma priacu ti :)

Jos kad budem Nesh-u prodo mog MX-a ... necu ni igrati JK3 :D

Sto ce downloada tice pa pretrazite malo Wareze majku mu! To bi trebalo da ih ima...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Pa jesam ;) ... sve pare za onog Titanijuma odose na Kacu ... a sa Kacom... ma priacu ti :)

Sto ce downloada tice pa pretrazite malo Wareze majku mu! To bi trebalo da ih ima...

******, jedina mana mushkaracu su zene:))
A shto se downloada tiche..jes ocete da bude skinuto a necete ni da se pomuchite da nadjete link!!
pa mislim stvarno..
ajde ko nadje link neka mi ga postuje i bice kod vas

heh danas je stvarno skupo odrzavati i komp i devojku :)

uskoro cu morati da biram .. ili komp .. .ili .. err.. komp? ne ipak devojka :)

G!!! je napisao(la):
uskoro cu morati da biram .. ili komp .. .ili .. err.. komp? ne ipak devojka :)

c c c c ... :D

Vrh Dno