Šta je novo?

Dark Blade by G69T konacno kompletno gotov !

auh ....... 10+++++++. Najjaci mod , a mislim da ce to i biti narednih par godina :)

Ovo je stvarno totalno ludilo!!
I pored toga sto ima cnc masinu pa mu je posao olaksan ovo je trebalo uraditi gledao sam malo worklog i stvarno je bolestan sa detaljima i preciznoscu.

Extra preciznost i ideja, odlicno odradjeno! inace ne svidja mi se :(

no comment

Pratio sam razvoj kucista od pocetka i mogu reci par komentara.

Covek je savrseno odradio sve sa tehnicke strane. Zapravo ,tacno je znao sta hoce i sve to u CAD-u nacrtao bas kako treba i sve se uklapa. Izrada i obrada delova je savrsena, a kako i nebi s obzirom da se radi o najboljoj CNC obradi.

Kuciste ima par extra detalja i skroz je drugacije (kao koncept), mada ovaj covek na svom sajtu ima jos modela baziranih na slicnoj konstrukciji.

E sad, ako se prevazicu sve impresije oko izrade i tih detalja kuciste je generalno ruzno. Ogromno je i sljasti na sve strane. Moze se reci kic, posto 90% delova nema nikakvu upotrebnu vrednost.

Mislim kad zamislim da to neko stavi u zobu, bljak :D Izgleda kao tehnodrom...

Moćno, samo mu fale monitor i oprema ali da se uklopi u taj zeleni ambient...:)

Znaci kakva moc,ceni se trud i znanje,ostalo manje vishe,a i pola vas bi du*e prodalo da ima bar pola od ovg cudovishta...
Ocigledno ne znate prednosti svetleceg kucishta u mraku kad vam dodje devojcica i sl...Ccccccccc:d

Kao naprimer kad ja dolazim kod Shikija, vidim slasti pola ulice plavo :) Nema da brinem, znaci da je pored kompa :D

P.S.
Ima za to one sexy svecice i to, romantika itd. :D

komp. modovanje i romantika ;) naravno da se ceni !
a sta mislite, zasto cu ja da napravim priguseno osvetljenje u kutjistu :p

Pa da ti bude prijatno dok gledas ... filmove :D

neeeee, nego da NAM bude prijatno i to ne samo uz filmove ;) ...nego i uz muziku
a meni je uz moj komp uvek prijatno, sijao/ne sijao

Stvarno perverzno, teški hardcore, kakvi detalji, neverovatno da neko sam napravi ovakvo nešto. Svaka mu čast!

neeeee, nego da NAM bude prijatno i to ne samo uz filmove ;) ...nego i uz muziku

ahaaa, uz muziku, to ono, dodji da slusamo ploce i to.....;)

Covek je uradio zaista fenomenalan posao i toliko jezivo detaljno!

Meni se ne dopadaju racunari koji ne lice na racunare, vec na stone lampe kenobita i sl.
Da mi ponudis ovaj ili Animan-ov PC, pitaj me sta bih odabrao.

ahaaa, uz muziku, to ono, dodji da slusamo ploce i to.....;)

Covek je uradio zaista fenomenalan posao i toliko jezivo detaljno!

Meni se ne dopadaju racunari koji ne lice na racunare, vec na stone lampe kenobita i sl.
Da mi ponudis ovaj ili animaN-ov PC, pitaj me sta bih odabrao.

Bog te mazo, koji roflcopter od kucishta. Cenim trud, ali brate mene bi bilo blam da imam ovako neshto :)

a otkud da znamo da mu se ne uklapa uz ostatak namestaja u gajbi?

Stvarno vrh izgleda. I da mu se ne uklapa u namestaj, boli ga uvo. Ima najjaci moding na svetu, lako ce ga prodati :d

ne znam,... da imam brdo love nikad ne bih to kupio,... eventualno da plasi na njivi kao strasilo, ali nemam njivu,... kupio bih jednu za ovo cudo :)

Ma,ljudi covek je dizajner i radi i bavi se sa tim.Ono je pravo umetnichko delo i vredno je svakog divljenja.

Mda, umetnicko delo :trust:
Ok, za craftmanship, posvecenost i istrajnost megarispekt, ali coveku opako fali ukusa...

Poslednja izmena:
....a o ukusu se ne raspravlja...naročlito ne s ljudima koji ne znaju ni exer da zakucaju:p

exer i kucanje nema nikakve veze sa dizajnom,... priznajem da je ono sve do perfekcije radjeno, ali,... ALI,... ***
ne vredi raspravljati o ukusima...

Ni ja ne bih voleo ovakvo nesto u sobi. Pravi kich.

Vrh Dno