Šta je novo?

Dante's Inferno

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nex999

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
1,005
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
EA se ocigledno "navukao" na horor tematiku🙂 Ako bude fino odradjena kao Dead Space, bring it on...
Ovog puta horor sa poznatim knjizevnim predloskom😀

An abducted soul, a lifetime of sins, a journey to the depths of despair. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) announced today that EA Redwood Shores, the studio behind hit horror game Dead Space™, is making Dante’s Inferno™ – a third-person action adventure adaptation of the medieval epic poem The Divine Comedy by Dante Alighieri. The dark fiction gave birth to the Tuscan Italian dialect and is widely considered to have defined the western world’s contemporary conception of hell and purgatory. The poem tells the tale of Dante who journeys through the twisted, menacing nine circles of hell in pursuit of his beloved Beatrice.

Written in the 14th Century, The Divine Comedy was published and read aloud in Italian (unlike the Bible), thereby making the poem accessible to the mass public. The poem delivers a striking and allegorical vision of the Christian afterlife and the punishments of hell. In part one, known as Dante’s Inferno, Dante traverses all nine circles of hell; limbo, lust, gluttony, greed, wrath, heresy, violence, fraud and treachery.

“The time is right for the world of interactive entertainment to adapt this literary masterpiece, and to re-introduce Dante to an audience that, until now, may have been unfamiliar with the remarkable details of this great work of art,” said Jonathan Knight, executive producer for Dante’s Inferno. “It’s the perfect opportunity to fuse great gameplay with great story.”

Trejler: http://www.dantesinferno.com/home.action

Mada, ovo moze da bude i jos jedno "retardirano vidjenje" nekog umetnickog dela u nizu...ali opet, mozda bude OK.Zanimljiva tema je tu, prica je tu, pa da vidimo...

Pošto je Inferno prvi deo Božanske komedije, ne znam da li treba da očekujemo nastavke u vidu Purgatorio i Paradiso, kao drugi i treći deo spomenutog dela 🙂... Pošto EA voli da pravi nastavke 😀... (a ko ne voli 🙂)...

Samo iskreno sumnjam da će ovo da bude horor... ne vidim zašto bi. Zapravo, nemam pojma kako od Danteovog Pakla može da se napravi igra. Jedino ako ne uzmu te epsko-religijsko-fantazijsko-alegorične elemente kao scenografiju i da usput ispričaju neku svoju priču uz adekvatnu dramaturgiju... Što ne mora da znači ništa loše 🙂...

mislim da bio ovo bio odlican materijal za jedan bolestan p&c

Samo iskreno sumnjam da će ovo da bude horor... ne vidim zašto bi. Zapravo, nemam pojma kako od Danteovog Pakla može da se napravi igra. Jedino ako ne uzmu te epsko-religijsko-fantazijsko-alegorične elemente kao scenografiju i da usput ispričaju neku svoju priču uz adekvatnu dramaturgiju... Što ne mora da znači ništa loše 🙂...

Tako ce verovatno i da bude...ubacice neku svoju pricu u taj milje i to mozda ispadne OK.A da li ce biti horor, ko zna.Uostalom drugacije je razumevanje horora kod igraca.Nekome je horor igra Silent Hill, nekome Doom3.Da li ce ici na "horor-pricu" i atmosferu, ili na akciju uz "shtrec" element, videcemo.Ja licno bih voleo ono prvo, ali koliko vidim u trejleru, bice tu neke akcije i to a-la John Constantine😀 (nisam nesto srecan zbog tog detalja lol)...

Sto se tice "mesta desavanja" , ako su odgledali Hellraiser 2, plus Danteov Inferno, eto dovoljno materijala😀

kad malo bolje rzmislim ovo bi moglo biti i nehsto slichno gow

Nesto sveziji trejler:

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ysu3w7Wiiuc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ysu3w7Wiiuc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
S' obzirom da na igri radi ekipa koja stoji iza sjajnog Dead Space-a ne sumnjam da će ovo dobro ispasti iako je EA "nadzorni organ".

Meni licno prica nije toliko bitna, koliko vidim sve se svodi na masovno masakriranje hordi zlotvora iz pakla, ima nekih bossova ... samo da bude igrivo i zabavno i puna kapa 🙂

ne ne samo ne tps i boss-ovi, dobijam dijareru od takvih igara 😛

jedan od boljih trejlera u poslednje vreme

tacno se vidi da je EA malo trgnuo, najavili su chini mi se josh sredinom prosle godine da su uvideli koliko su gresili sa dotadashnjim nachinom razvoja igara i da okrecu novi list... nadam se da je ovo samo pocetak 🙂

Nisam bas siguran, od 10 najprodavaniji naslova u svetu, oni zauzimaju 4 mesta ( Sims 2 serijal ).

pa dobro Sims je institucija, nisu ni oni ludi da ga gase kada zive od njega 🙂 valjda im je malo doshlo u glavu da od hipreprodukcije vishe gube nego sto dobijaju, i da se sa igrackim naslovima mora planirati dobit na duze staze

A dante ce biti neki napucani lik koji ce da skakuce i masakrira po paklu? Pa nije se tako opisao u svom tripu. 🙂

Zanimljivo, veoma zanimljivo, prvi put želim da igram nešto što nije u modernom vremenu i sa vatrenim naoružanjem🙂
Odličan trejler.

Ne verujem da je Dante imao bas ovakvo vidjenje pakla, al' ajde 🙂

A i posto nemamo GOW, neka ga, mozda bude dobar

Ne mora da znaci da ce glavni lik da se zove Dante.
Znamo svi ko je Dante 🙂

^
A?

:d

Verovatno onaj iz Devil May Cry po kome su i knjigu napisali😛

Nego, veliko je pitanje da li ce ovo uopste izaci za PC. Bilo je ranije najava, medjutim vise nema nista o tome, svuda stoji X360/PS3 i valjda PSP.

Po onome što sam video do sada, možda je bolje da i ne izađe za PC.
Vizuelno je ok,ali mi se čini da bi bila čist prosek sa bojim se repetativnim i tupavim gameplayem.
But....you never know.....

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_YwG-8chPBs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_YwG-8chPBs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Meni je ovo uzas po svakom pogledu, grafika zastarela dok je gameplay cista kopija DMC i God Of War-a. Nek se drzi ova igra konzola, imacemo mi sta da igramo na zimu😀

Izgleda nekakav hibrid izmedju Clive Barker i Prince of Persia.

Ne volim letecu kameru u igri, nadajmo se da su je solidno odradili...
Ako je gameplay sve vreme u paklu, moglo bi da smara...

Vazno je da se potezu macevi... hand comat se ne propusta! :d
To je ipak retkost...

Ovo presijavanje povrsina mi lici na neki zesci DirectX 10 ?

Izgleda nekakav hibrid izmedju Clive Barker i Prince of Persia.

Ovo presijavanje povrsina mi lici na neki zesci DirectX 10 ?

Ili Dx11. Mislim ide Win7, necemo valjda da se igramo na njemu na starom dx10 ?
Rekose neke pametosije sa foruma da Win7 nece biti za igranje ?
:laugh:

Meni ovo opasno izgleda jedva cekam da probam konacno i mi da dobijemo za PC nesto tipa God of War.

Ovo izgleda neće izlaziti za PC

"For those of you hoping that upcoming Visceral Games hack-n-slash Dante's Inferno would be heading to your PC, prepare to be disappointed. Joystiq sister site Big Download received confirmation earlier today from EA that currently there are "no plans" for a PC release. "

http://www.joystiq.com/2009/07/20/dantes-inferno-wont-be-burning-on-pcs/

Poslednja izmena:
E, sad cu ziv da se pojedem...
Nista, odoh da igram neku DOBRU igru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno