Šta je novo?

Dan pre juche :)

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
619
Kopam nesto po staaaaaarim cdr i naidjem upravo na ovo u atachmentu. Ako se ne varam (znaci ako gresim neka me neko ispravi), ovo ima veze sa benchmarkom :p

Eto, nostalgicari, mozda ce vam se svideti ovo :smoke:

P.S. 21.7.2K :)
P.P.S. promenite extenziju iz pdf u rar

Prilozi

• Bozzabench.pdf
    365.6 KB · Pregleda: 263
JA ne mogu ni da ucitam ovaj fajl ni da ga snimam na hard

Meni sve radi OK, stvarno lepo podsecanje na neka stara i zanimljiva vremena kada su cvetali okrsaji Intel vs. AMD

Ja mislim da je bozza clan i moderator bencha ako se ne varam

Nisam bas 100% siguran kako je bilo ali,Bozza i Peca su imali dva nezavisna sajta od kojih je kasnije spajanjem nastao Benchmark. Bozza je pocasni clan Benchmarka i on je 4. admin ali ga odavno nema...Verovatno je negde na tropskom ostrvu ;)

npetar je napisao(la):
Verovatno je negde na tropskom ostrvu ;)

Da... baš je na tropskom ostrvu. :d ,)

npetar je napisao(la):
Nisam bas 100% siguran kako je bilo ali,Bozza i Peca su imali dva nezavisna sajta od kojih je kasnije spajanjem nastao Benchmark. Bozza je pocasni clan Benchmarka i on je 4. admin ali ga odavno nema...Verovatno je negde na tropskom ostrvu ;)
Tako je... Bozzin sajt je bio www.bozzabench.co.yu
Za tropsko ostrvo vec nisam siguran !

Kako uopste smete da se ne secate ili ne znate ko je cika Bozza?:)
Bio je to, pored Mercedesa i Chrysler-a, jedan od najvecih merdzera u poslovnom svetu:)

LUC1FER je napisao(la):
Ja mislim da je bozza clan i moderator bencha ako se ne varam

Da, da... ja se secam da sam ga "tada" pitao kad ce da izadje test Abitove KT7E ploce na Bench-u :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

A sta je sa Bozom,znam da se javio jednom pre oko godinu dve,cini me se da je tada cekao 3dete i da je rekao da nema puno vremena za net,jer pored toga i radi u nekoj velikoj racunarskoj firmi.

Ili sam ga pomesao sa nekim?

Nisi ga pomesao, to je Bozza.

(nadimak je od prezimena i radi u v.r.f. )

Vrh Dno