Šta je novo?

damn sk forum, damn

Shang Tsung

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.05.2005
Poena
349
Jel neko primetio da su na SK forumu "ljuljnuli" pretplatu od 400 dindzi?
Komentar neko?

ko se to upecao ;)

Vrag odneo shalu. To pripremaju ljude na predplatu :)

Poslednja izmena:
da, putpuni je bedak kada se naplacuju forumi. ali u americi kapiram da to moze da bude unosan posao. i uopste u dobro-naplacivackim drzavama.
no ako ima stvarno dosta ljudi na forumu, to moze da bude naporan posao. i moderatori imaju dushu :D

Eh, baš bezveze. Ne verujem da će im posle ovoga ostati dosta članova.

Evo ja sam tamo redovan i mislim da su stvarno ispali ******. Vratim se iz grada u 1 sat i 15 minuta i reko ajd da pogledam sta pisu oni moroni na "Vista vs. XP". Pogledam pretplata. Upisem username : vi ste gov*a (*=n) i kliknem necu da se pretplatim. Mislim da je forum jako nekvalitetan sam po sebi a ovo im ne pomaze nikako...

Haha, alo ljudi, znam da je kasno i da ste umorni...
Ali ono - ne zelim da umrem od grceva prouzrokovanih nekontrolisanim valjanjem od smeha ...

Hint1: koji je danas dan?
Hint2: Post #4

Cekaj bre, jel se vi to zezate il stvarno naplacuju?
Moguce da je to prvoaprilska shala. Mada nije losa ideja da autori tekstova dezuraju i odmah odgovaraju na pitanja clanova foruma :) Onaj nesretni Kuzmanovic bi tu imao najvise posla.

Cekaj malo!?
Sad sam bio na njihovom forumu misleci da imaju neku gresku na sajtu ili nesto slicno, kad ono 'oce 400 kinti stvarno?!

E sad, ko se ne iznervira, videce i naslovnu stranu aprilskog broja casopisa.:D
Iskreno, najjaca fora koju sam do sad video za 1. april, a uzevsi u obzir i tendenciju nasih da naplacuju i svez vazduh, ovo me ni najmanje nije zacudilo.

Poslednja izmena:
Poštovani korisnici i članovi foruma "Sveta kompjutera",

na poslednjem redakcijskom sastanku redakcija časopisa "Sveta kompjutera" je donela odluku da uvede pretplatu na korišćenje ovog foruma.

Na ovaj korak smo bili prisiljeni obzirom da su popularnost i ozbiljnost foruma dostigli određeni nivo kada novinska kuća kakva je "Politika" mora da donese određen broj odluka kojim će nadamo se poboljšati kvalitet njegovog rada. Jedan od razloga svakako jeste i pojava sve većeg broja tehničkih problema sa kojima se server na kome se forum hostuje suočava zbog čega je odlučeno da se forum premesti na neki od zakupljenih servera koji će omogućiti njegov kvalitetniji rad.

Pretplata će se vršiti na mesečnom nivou i iznosiće 399 dinara. Novac se može uplatiti na jedan od načina za koje ćete dobiti više informacija ukoliko se odlučite za pretplatu. Od plaćanja mesečne pretplate su izuzeti saradnici časopisa kao i svi moderatori foruma. Takođe, kao vid pogodnosti Redakcija je odlučila da prvih 100 registrovanih korisnika koji se odluče na pretplatu nagradi popustom od 50% u toku sledećih 3 meseca. Ova ponuda važi i za one koji do sada nisu bili registrovani kao korisnici foruma a žele da to učine i eventualno postanu jedan od pomenutih prvih 100 povlašćenih korisnika...

ha HA HA HA :wall: :crash:
PA ZAR OD 80% REKLAMA U CASOPISU NE MOGU DA PLATE PISHLJIVI SERVER??
BRUKA!

Poslednja izmena:
Ma shala je u pitanju bre :)

A ja vec poceo prebiram po dzepovima da skupim 399 din :d

ha ha ha dobra im fora :) Svaka chast! odavno nisam ispao veci magarac :) :) :)

:laugh:
Hehe, nije da nismo nagovestili :D . Sta ti je trebalo da drugi put postujes :D

A za nadoknadu troskova nastalih zbog mojih zdravstvenih problema prouzrokovanih 'valjanjem' cemo posebno da se dogovorimo... jer jos ne prestaje....

Poslednja izmena:
Dal' je moguce da je toliki broj ljudi naseo?
Ja jesam i taman da odjavim nick(mada je malo falilo da ih propisno ispljujem, ali sam sacekao), kad sam video u cemu je fora.
Odavno se nisam ovako ismejao.

Ja sam znao za foru pošto sam mod, ali nisam mogao da verujem da će svi da se upecaju...što je najgore, nisu svi sačekali da vide foru do kraja sa naslovnom stranom, pa su još počeli da se žale a vidim da su se i ovde ljudi primili i mislili da je ozbiljno! :laugh:

Ja sam se upecao i nasmejao, ali i dalje mislim da im je forum ******
i da je nedostojan kvaliteta časopisa.

omg, znam kakav je casopis, a kakav je tek forum onda?!

Hahha ja sam se malo pre ispalio tako,au.Ja da udjem kad izadje lepo sve napisano,citam ja i ono 400 kinti,au reko 400 kinti.Razmisljam da li da pristanem ili ne,ma rek'o ima jos foruma gde je sve besplatno,a ionako ovaj SK i nije nesto.Stisnu ja i izadje lepa slikica :D Hteo sam da se ubijem

Prilozi

• image_generate.jpeg
    image_generate.jpeg
    141.2 KB · Pregleda: 188
Hahahaha...odlična fora. Mada da se Kuzma pita...on bi ga stvarno naplaćivao. :D
Pozdrav :wave:

Ja sam isto otisao da posetim i odma sam izvalio da je fora.
A svaka im cast na sali, pruzili su mi sate smejanja :D .
ali posetite thread na sk forumu da vidite sta se ljudi navuklo :D . Sto je najgore ljudi od besa ne stignu ni da procitaju na nekoliko mesta da je to prvoaprilska sala vec udri...
Eto koliko je bes i prkos jak na ovim prostorima :D .

A sta su nama modovi/admini sredili za prvi april???
:\

Ja sam bogami naseo samo tako, naravno da sam odustao od pretplate, pa ne bih platio ni dinar, a kamoli 400 :)

Onda sam istu foru iskoristio na mom forumu i mogu vam reći da su se ljudi popalili kao ludaci :-devil-:

@Holodoc
Znam kakv je SK forum i zato retko i svracam:D. Juce sam navratio zbog radi toga sto sam video ovde thread.

E sad, ono sto meni ne ide u glavi nikako je zasto se veliki broj ljudi dvoumio da li da plati pretplatu ili ne i zasto je prilican broj njih cak i pristao da plati?
Pored Bencha, ESa i jos nekih foruma SK nema sta da trazi.
Po kvalitetu je daleko, daleko ispod prilicnog broja nasih IT foruma.
OK je sto imaju Forum koji dodje kao neki feedback casopisa, ali zbog vecine populacije koja tamo obitava (klinci 14-16 'dina), najposecenija je Pricaonica i Igre, a ostalo, ako neko postuje, postuje.

OK je sto imaju Forum koji dodje kao neki feedback casopisa, ali zbog vecine populacije koja tamo obitava (klinci 14-16 'dina), najposecenija je Pricaonica i Igre, a ostalo, ako neko postuje, postuje.

Istina je da je vecinu clanova cine klinci od 14-16 god, stim sto su ti klinci na tom forumu da bi nesto naucili, a ne da bi "prosipali pamet" i da bi spamovali, kao sto se radi na vecini foruma.

P.L.U.R ;)

pretplata ?
dobra fora ! cemu frka?

Inace necu da komentarisem taj forum - to nije u redu - ko hoce da blati forum SK nek to radi tamo ;)

@chetnik:
Dobrodosao na bench forum! OVDE mozes nesto i da naucis za razliku od nekih foruma.

Poslednja izmena:
Vrh Dno