Šta je novo?

Daljinsko upravljanje programima

Pirate

Čuven
Učlanjen(a)
09.03.2002
Poena
630
Zanima me dali postoji nacin za upravjanjem programa (winamp,power dvd,...) preko daljinskog upravljava ,
da nije princip sa tv tuner karticom.
Znaci dali postoji neka sema za pravljenje elektronike koja to omogucava, ili pak postoji neki vec gotov uredjaj (ne tv tuner i slicno).
Ako postoji neka sema dali ona dopusta da radi sa svakim daljincem (od tv, muz. linije ...) ili trazi mozda neki poseban.
Slobodno ako neke seme posaljite na mail [email protected] , ili okacite neke linkove.
Hvala.

Pirate je napisao(la):
Zanima me dali postoji nacin za upravjanjem programa (winamp,power dvd,...) preko daljinskog upravljava ,
da nije princip sa tv tuner karticom.
Moze. Daljinski ( recimo od Pinnacleove PCTV kartice ) to moze.
Moze da se nabavi zasebno.

Prochitaj malo po proshlim postovima, vech je bilo dosta rechi o tome.

Ok.
E sad mene zanima princip sa nekom elektricnom semom , koja se veze na com port i provereno radi sa ( tako bar svi tvrde) svim daljincima (tv,sat ,linija..).Nego ja nemogu nigde na nadjem tu semu , pa ako neko ima slobodno neka posalje na mail ili neka okaci.
Koliko se secam realizacija tog "projekta" je prilicno jeftina , negde oko 250-300 din sa svim elementima , pa je to po meni jeftinija varijanta nego kupovina Pinnacle daljinskog. Jos sa nekim software-om koristis bilo koji multmedijalni program, ma strava.
Nego ja nemam tu semu. Pomagajte.

daljinsko upravljanje racunarom

Narvno da moze i to sa bilo kojim daljinskim, a sta god ti padne na pamet:
winamp, mediapleyer, radlight, micro dvd i sl.

Ako zelis daljinski za racunar (mnogo se sad prica o tome na TV-u i po novinama) potreban ti je univerzalni prijemnik za opseg 36-40 KHz na kom rade svi daljinski.
Poseti adresu:
http://www.yunord.net/~gombica
To radi sa svim daljniskim ! (tv, video, muzicki stub, daljinski od tv kartica, staelitske antene i sl),a domet je oko 10 metara

Re: daljinsko upravljanje racunarom

gombica je napisao(la):
Narvno da moze i to sa bilo kojim daljinskim, a sta god ti padne na pamet:
winamp, mediapleyer, radlight, micro dvd i sl.

Ako zelis daljinski za racunar (mnogo se sad prica o tome na TV-u i po novinama) potreban ti je univerzalni prijemnik za opseg 36-40 KHz na kom rade svi daljinski.
Poseti adresu:
http://www.yunord.net/~gombica
To radi sa svim daljniskim ! (tv, video, muzicki stub, daljinski od tv kartica, staelitske antene i sl),a domet je oko 10 metara

Prijatelju moj davno sam ja to nabavio :beat:

daljinac

Odlicno.
Zanima me kako ti radi, da li si zadovoljan, koji daljinski koristis i koliko si platio.
Ako ti nije tesko...
Pozdrav

Evo najprostije seme ako te zanima jos neka samo reci.

Nazad
Vrh Dno