Šta je novo?

Daljinski za prezentacije

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Koji mi daljinski upravljač za prezentacije preporučujete? Potrebno je da ima, ono klasika, slajd naprijed, nazad, džojstik koji glumi miša i dva tastera (lijevi i desni). Poželjno bi bilo da ima i laser ali nije neophodna. Domet da bude oko 10 m. Nešto slično dolazi uz Epson projektore

Većina projektora ide sa tim daljinskim i povezuje se preko USB na računar. Ukoliko planiraš kupovinu / iznajmljivanje takvog projektora, vrlo je verovatno da ti neće biti ni potreban.

Razmisli i o bežičnom / blutut mišu i tastaturi, obično su znatno jeftiniji nego multimedijalni daljinski upravljači.

🙂

Logitech presenter.Pogledaj hot hardware sobu ili male oglase,cini mi se da se tamo jedan provlaci vec nedeljama.

Da provlaci se i kontaktirao me rzeljko. Hvala na reklami 😉
Nego... cudi me nezainteresovanost ljudi za isti (sem nekoliko njih za svo vreme koliko ga prodajem). U komtrejdu sam ga nedavno video za ~7000din a ja dajem, takodje nov, za 30e. Valjda ljudima ne trebaju te stvarcice od kako projektori uglavnom stizu sa daljinskim.

Poslednja izmena:
Ina jedan interesantan labtec-ov model koji sam imao prilike da probam. Ima bas sve sto treba da ima jedan takav uredjaj. Prebacivanje slajdova napred-nazad, laser, i dugme za crni ekran (koje se koristi na pocetku i kraju prezentacije) Cena je bila nesto malo preko 2000din

Izvinjavam se što dižem ovu temu iz mrtvih ali pošto bih veoma voleo da kupimo ovakvu stvarčicu u narednih nekoliko dana zanima me da li je neko video nešto u skorije vreme? Ova cena od 2000 mi se veoma dopada a i ta od 30 evra 🙂
Naravno ovo nisam video na vreme 🙁
Ukoliko neko ima bilo koju informaciju bio bih mu veoma zahvalan!

p.s. i dalje bih voleo da napravim svoj prezenter da ne bude zabune zašto se javljam na dve praktično kontradiktorne teme.

Nazad
Vrh Dno