Šta je novo?

Daljinski / Daljinac / Remote control - PC

Freelancer

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2005
Poena
319
Pozdrav,

Trebala bi mi ideja za dobrim daljincem za računar.
DVD, MP3, upravljanje sistemom (dole, gore, menjaje prozora, otvaranje aplikacija) i mogućnosti slobodnog podešavanja funkcionalnosti - Customization - bi bili potrebni parametri.

Iskustva, saveti ili dobre ideje?
Preporuke?

Hvala! :wave:

obzirom na to da znam sklonosti zacetnika posta...
jedino pravo resenje za njega neka htpc tastatura...

Zavisi shta sve zelish sa njim...Ima relativno mala Trust tastatura sa trackballom na sebi..Velicine je tipa tastature na notebooku. A ako ti se bash razbacuje, raspitaj se malo o Logitech Harmony seriji

mala tastatura bre, jednom rukom... trackball itd... bila bi ti zgodna... posto volis da ne slusas... onda logitech harmony... al neces ti opet biti zadovoljan. da bi ti radilo kako hoces moras da se potrudis, da hoces da se potrudis ne bi ni pitao nego bi uzeo girder i lemilicu, tako da smo opet nazad na pocetku i zato ti odmah kazem da uzmes tastaturu.

isti slucaj isti problem....
gledao malo IMON daljinske...remote wonder se ne proizvodi vise :( ,logitech mi je zapao za oko ali : da li neko ima iskustva? jel se vredi patiti...kakvi su INFRA prijemnici za racunar ? ili koji i kakav da kupim (imon VFD mi se jako svidja...ali 100 eur nikako) ,pre cu dati za logitech 200 i znati da ce sve stand alone uredjaje da kontrolise bez muke,jedino bi voleo i da preko girder-a resim recimo i htpc

Vrh Dno