Šta je novo?

Daljinac zaTV kartu - problem !

churla

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
330
Asus 7135, Fly2K. Imam onaj card remote, koji je ...
Da li je neko probao univerzalni daljinac u ovoj kombinaciji i mogu li se programirati tasteri preko keyboard conrtola?

Meni je daljinac za 7135 crko... jel i tebi? Ocajan je prva liga. Inace, cuo sam da je programiranje daljinca i sve to pipavo i da tesko da ce super da radi. :(

Ma nije jos crko, ali je blizu. Neki tasteri su ulubljeni ...
Da li neko zna ima li negde da se nabave?

Poslednja izmena:
ASUS 7134. Nije ni blizu crkavanja. BTW, jedan od najboljih daljinaca koji se uz tv karticu moze naci. Bolji je samo ATI-jev daljinski. Skacete li vi po tim daljincima ili sta? :d Ne moze se nigde naci odvojeno.

Tesko da se moze negde naci odvojeno bas taj daljinac.
Moj predlog je da bacite pogled na Girder plugin-ove i potrazite plugin za Asus 7135. Ja sam svojevremeno nasao za MSI TV@nywhere i koristio sam prvi univerzalac na koji sam naleteo.
Fazon je u tome da Girder prepozna Asusov IR senzor i onda resavate problem sa bilo kojim daljincem.

edited:
Evo jednog primera da je to moguce (ponavljam: bitno je da Girder prepozna Asusov senzor)
Anyway, mozete i sami da napravite IR senzor pa uz pomoc Girdera i Igor plugin-a resite ne samo TV aplikaciju vec sta god pozelite (osim paljenja PC-ja;) )
Ako vam treba sema poslacu vam je a delovi kostaju ~100din u bilo kojoj prodavnici elektro komponenti.

Poslednja izmena:
Minja je napisao(la):
ASUS 7134. Nije ni blizu crkavanja. BTW, jedan od najboljih daljinaca koji se uz tv karticu moze naci. Bolji je samo ATI-jev daljinski. Skacete li vi po tim daljincima ili sta? :d Ne moze se nigde naci odvojeno.

To je druga kartica i naravno totalno drugaciji daljinski. Ovi noviji ASUS-ovi daljinski su jadno g... a to je zato sto ASUS sad posebno prodaje daljinski.

Ako su vam crkli daljinski kupite neki koji se kaci na USB kao HID i svi programi ce raditi.

Nisam pratio forum ovih dana. Asus senzor jeste usb HID. U fly2K postoji opcija da preprogramiras tastaturu, ali tad stisnes na daljincu zeljeni taster i to je to. Prosto taster na daljincu odgovara nekoj kombinaciji sa tastature.
Meni je bino da li je uopste moguca kombinacija univerzalac + Asus IR senzor.
Znaci ako neko ima univerzalac da li moze da proba.

@Koja
A gde imaju da se kupe odvojeno?

@Minja
Taj sto ide uz 7134 je odlican daljinac, a ovo je ...

Poslednja izmena:
U neznam gde ima da se kupi ali sam vido da Asus ima u ponudi i daljinski upravljac koji je dolazio uz staru verziju kartice.
Mada sam to video prosle godine mozda su sad to povukli.

Vrh Dno