Šta je novo?

Dali se isplati zamjena?

Exorcist-AW-

Cenjen
Učlanjen(a)
31.07.2012
Poena
154
Pozz ljudi nisam znao gdje da postavim temu pa sam postavio ovde ako nesmije izbrisite je .

Ovako naisao sam na jednog lika koji mi je ponudio laptop Hp dv5000 1GB RAM 80GB HDD i 1.8 AMD(single core)procesor jako lijep laptop i ima fin ekran.
Znaci njega mi je ponudio za moj stari komp DC7900 polegnuto kuciste 2GB DDR2,1TB HDD i Core 2 Duo E6600 2x2.4GHz.
Dali da mjenjam 1za1 i isplatili se uopste?
Znam da je ogromna razlika izmedju procesora ali laptopi su inace puno skluplji.

Mani se toga, em sto dobijas slabiju masinu, single core, stari hard, moze svaki cas da crkne i sta ces onda ? Nemoj menjati posto lik ocigledno hoce da te zezne.

Da nisi možda jeo bunike pa da za taj krš od laptopa daješ tvoju mašinu? Taj laptop ne vredi ni 1/10 tvog računara.

Hehee znam ja to ali stacu stoji mi kuci bezveze a jos ga i bios zeza pravo nemogu da mu rijesim taj problem imam ja bolji komp ali necu mjenjati sad ste me ubjedili xD-

Pa prodaj onda odvojeno delove ako neces da ti stoji, a stavi da ti ploca pravi problem uzece neko pa ce srediti... Ako ti toliko smeta u kuci. :))

Nesmeta on puno xD vazno je da pali sve perfektno radi ali problem se stvorio od kada sam procesor novi stavio ali da se to sve srediti nadam se.

Hajde vi meni recite za koliko ja njega mogu prodati u evrima?ja ga stavio za 300KM(150e) ali niko se nejavlja :'(
DC7900 SFF
2GB DDR2 4 slota za ram
Grafa integrisana 1GB ima jos 2 slota za pci-ex
HDD 1 TB Hitachi Sata
Core 2 Duo 2x2.40GHz
DVD/RW LG

Nazad
Vrh Dno