Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dali neko ima butabilnu Amiga disketu, sa drajverima za CD??
Imam Amigu 500 i hocu nesto da igram.... Imam skoro sve igrice za Amigu 16cd-a... ali naravno moraju da se igrice iz ADF formata snime na amigi da bi radile, moj drug ima A1200 sa CD-om ali nazalost HDD je prodao i celu masinu rasturio tako da mi je potrebna ta diskete, ja ustvari imam WorkBench 30 svih 4-5 disketa ali nemam drajvere a i neznam tacno kako se podesavaju. Znam da je nekada davno kruzila disketa sa workbenchom i drajverima pa rekoh da pitam dali nema neko slucajno....
Mislim da ne, ja bih je prvi kupio, steta zaista da propada u prasini ima 060 blizard turbo karticu na 66MHz i oko 40mb ram, SCSI II kontroler na kartici...... i da je proda trazio bi velike sume novca....
Huh, vid sada problema, sve ja to povezao i krenuo da pravim disketu... ali sam se setio da postoji mala razlika izmedju A1200 i A4000 po pitanju device-a koji kontrolise hard i ide uopste. Na A4000 se IDE tretira sa scsi.device bibliotekom... da li je tako i na a1200 ?
Drugo - da li je ta A1200 sa 3.0 ili 3.1 ROM-om ? 3.1 ima u sebi podrsku za CD (znaci dovoljno je da ubacis samo WB disketu i mountujes CD).
A120 ima rom 3.0 i sigurno ima podsrsku za CD. Video sam jednom takvu disketu koja je besprekorno radila na A600. BTW od prodaje A1200 i blizarda 060 za sada nema nista
posto ti pored .device-a treba i cdfilesystem koji sa 3.0 ne dolazi - tek od verzije 3.1. Ta disketa uz A600 verovatno ima i 3rd party *.device i cdfilesystem ubacene i tako radi (i meni na A4000 je CD zakacen na isti nacin). U svakom slucaju bice ti disketa gotova veceras/sutra....