Šta je novo?

Dali neko ima butabilnu Amiga disketu, sa drajverima za CD??

Sistemsku disketu jel? Pogledacu uvece, mozda je ostalo nesto medju igricama ako nisam pobacao do sada :)

a za cega ti konkretno treba ? za Amigu ili neki emulator ?

Imam Amigu 500 i hocu nesto da igram.... Imam skoro sve igrice za Amigu 16cd-a... ali naravno moraju da se igrice iz ADF formata snime na amigi da bi radile, moj drug ima A1200 sa CD-om ali nazalost HDD je prodao i celu masinu rasturio tako da mi je potrebna ta diskete, ja ustvari imam WorkBench 30 svih 4-5 disketa ali nemam drajvere a i neznam tacno kako se podesavaju. Znam da je nekada davno kruzila disketa sa workbenchom i drajverima pa rekoh da pitam dali nema neko slucajno....

Mislim da ne, ja bih je prvi kupio, steta zaista da propada u prasini ima 060 blizard turbo karticu na 66MHz i oko 40mb ram, SCSI II kontroler na kartici...... i da je proda trazio bi velike sume novca....

Hvala za link pokusacu nesto da napravim!

Da, steta bas :( no verujem da je slicna situacija sa svim vlasnicima Amige.

Da si bar negde u blizini NS mogao bih da ti sradim disketu... ali vako :(

Mozes da mi posaljes postom ili da napravis od te diskete ADF ili jos bolje DMS fajl i posaljes mi na mail.

Uz koju magicnu rec ;) i moje strpljenje da izvadim a4k iz kutije i sve izpovezujem, mozda i zavrsim to u doglednom roku...

Imas A4000 :) tako sam ljubomoran :( trazio bih da je kupim ali nazalost skupljam parice za Yugo

MOLIM TE!!!! Bacucu se u ocaj, isecicu vene. Sta posle zena sama da radi sa detetom greota!! :(

Ah nemoj tako crno da gledas na stvari - ostaje joj Amiga :D :D :D ... aj videcu danas-sutra da ti to resim...

znaci tebi treba disketa sa cd-filesystemom, DMS-om.. ?

Imam ja negde Eyetechovu disketum al' ne mogu da nadjem.

Inace, sam kolekcionar Amiga...

Pa, ako ima nesto na prodaju, javite se

Huh, vid sada problema, sve ja to povezao i krenuo da pravim disketu... ali sam se setio da postoji mala razlika izmedju A1200 i A4000 po pitanju device-a koji kontrolise hard i ide uopste. Na A4000 se IDE tretira sa scsi.device bibliotekom... da li je tako i na a1200 ?

Drugo - da li je ta A1200 sa 3.0 ili 3.1 ROM-om ? 3.1 ima u sebi podrsku za CD (znaci dovoljno je da ubacis samo WB disketu i mountujes CD).

A120 ima rom 3.0 i sigurno ima podsrsku za CD. Video sam jednom takvu disketu koja je besprekorno radila na A600. BTW od prodaje A1200 i blizarda 060 za sada nema nista

nope... nema podrsku za cd :)

posto ti pored .device-a treba i cdfilesystem koji sa 3.0 ne dolazi - tek od verzije 3.1. Ta disketa uz A600 verovatno ima i 3rd party *.device i cdfilesystem ubacene i tako radi (i meni na A4000 je CD zakacen na isti nacin). U svakom slucaju bice ti disketa gotova veceras/sutra....

i posle cekanja i cekanja :)....

http://milanbb.on.neobee.net/wb30_dms.rar

konzola za raspakivanje DMS-a je dms write fajl.dms to df0: (na primer)

btw disketu nisam probao jer nemam video monitor...

a sada malo slike :)

Prilozi

• a4k_1.jpg
    a4k_1.jpg
    81.6 KB · Pregleda: 124
  • a4k_2.jpg
    a4k_2.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
Vrh Dno