Šta je novo?

Dali mi neko moze pomoci oko ovog pitanja?!

Leon4

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2008
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D 5.2GHz
Matična ploča
ASUS ROG Strix X870-F GAMING
RAM
Kingston Fury Beast RGB 32GB 6400Mhz
GPU
ASUS GeForce RTX 4090 TUF OC 24GB
Storage
SAMSUNG 980 PRO M.2 2TB - Kingston A2000 M.2 1TB
PSU
Corsair RM1000X
Kućište
ASUS ROG Strix Helios GX601
Monitor
Samsung Odyssey G8 34'' OLED 175Hz
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dakle, prvo sto cu kazati jeste da se izvinjajem na OFF TOPIC-U al odlucio sam da postujem ovo pitanje na ovom djelu foruma jer tu najcesce provodim vrijeme i znam da ima dosta sposobnih korisnika. Dakle, pitanje je slijedece:

Danas sam pisao jedan projekat (koji trebam ubaciti u sistem 2013-06-01 u 08:00 tj. sutra) potrosio sam oko 12 sati. File je word-formata koji bio zapakovan tj. rar. nisam ga otpakovao nego sam direktno otvorio winrarom i onda kliknuo na dokumenat i nastavio pisati. Kada sam zavrsio pritisnuo sam "save" ne "save as" (znam da sam to trebao) i kontao sam da ce se memorisati na onom mjestu gdje je bio i lociran dokumenat tj. u rar-u. Medutim kada sam otvorio ponovno dokumenat vidio sam da je sve nestalo:wall: googlovao sam, al uzalud, jednostavno nisam nasao rijesenje, neznam mozda uopste nema rijesenja zato i pitam jer mi je to toliko vazno i kada bih neko znao odgovor dosta bi mi pomogao i skratio muke.

Mozes da probas ovde da pogledas

C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Temp i tu da tradis neki folder koji bi trebao biti formata Rar$XX00...., ako nisi nista dirao winrar bi tu trebao da raspakuje privremeno arhive za gledanje, u tvom slucaju i za editovanje, pa vidi da uspes da nadjes
Ako su ti hidden-ovani sistemski folderi u adres baru ukucaj %appdata% i enter, za lakse pronalazenje ovog Local foldera

Mozes da probas ovde da pogledas

C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Temp i tu da tradis neki folder koji bi trebao biti formata Rar$XX00...., ako nisi nista dirao winrar bi tu trebao da raspakuje privremeno arhive za gledanje, u tvom slucaju i za editovanje, pa vidi da uspes da nadjes
Ako su ti hidden-ovani sistemski folderi u adres baru ukucaj %appdata% i enter, za lakse pronalazenje ovog Local foldera

Evo bas pogledah, i nista druze, da napomenem poslije incidenta ugasio sam komp jer sam bio iznerviran, pa mozda je ta privremena "Rar$" nestala. Nista, onda ja cu poceti pisati pa kad god sutra zavrsim, al moram da kazem stvarno je ovo nakaradna stvar, kad se nesto ovako desi pa covjek postane primoran da sve uradi ispocetka, nista uglavnom sam naucio lekciju za buducnost.

Poslednja izmena:
Koliko znam nema leka, ispalio sam se i ja tako vise puta :(. Napravi se temp fajl koji menjas, snimis i cim ga zatvoris obrise se.

Vrh Dno