Šta je novo?

Dali je "kich" drzati kuciste na stolu?

Sta ces evo uzeo sam polovan Stol sto (slovenacki) iz Brozovog vremena, sta reci sem da iako su noge u obliku polozenog slova P (cirilica naravno) sto znaci svo opterecenje je na jednom paru nogu sa zadnje strane, sto se nije ni uvio pod opterecenjem od preko 120 kg, sta vise reci.... ni tenk da ga zgazi ne bi mu nista bilo... sto ima oko 40-50 kg po slobodnoj proceni, tako da nisu oni dzaba usli u EU...

naravno tower kuciste je za pod i napravljeno....

Stvorenje je napisao(la):
Prve mašine koje sam imao su bule u Desktop kućištu a kasnije su došla tover kućišta i komp se spustio na patos. Trenutno i kada bih želeo da držim komp na stolu mislim da bi ubrzo morao da kupujem novi astal pošto bi popustio pod težinom kućišta a i vremenom sam postao osetljiv na buku tako da mi je normalno da kućište bude pored ili ispod stola.
Pa koliko para dajemo za racunar, nemoze covek da odvoji za jedan kvalitetan sto od hrastovine, onako masivan :D

Pa zato što takav sto košta mnogo više od kompjutera! :d

Ovaj astal koji trenutno koristim za komp je IKEA. Meni sasvim odgovara (dimenzije i raspored ploča), ne smeta mi što nije podesan za veća opterećenja pošto i onako ne bih držao kućište na stolu ali ima veliki plus jer se jednostavno raštrafi transportuje i ponovo zašrafi (podstanari znaju koliko ovo znači).

Poslednja izmena:
Ništa ti to ne vredi... Dokle god držiš kućište ispod stola ti si vuna... :wall:

Ja ga drzim i na stolu i na postolju... To znaci da sam ja polu-wuna :d

E polu-woono, menjaj avatar.

Odem na vikend da rostiljam a neko mi mazne avatar, svasta.... :)

Poslednja izmena:
Meni kuciste stoji na komodi pored stola, na nekih 30-ak cm od tastature.
Inace imam mnoogoo ventilatora u kucistu, pa ako bih ga spustio ispod stola samo bi mi usla prasina, a buka bi verovatno ostala na istom nivou.

Uostalom pogledajte sto kakav sam poceo da pravim na temi "Cyber Desk...", pa vidite resenje koje zadovoljava oba misljenja. :banana:

PS. DALI = dve reci :-devil-:

Ma nisam ti maznuo avatar, slucajno sam naleteo na njega kada sa surfovao! Isao sam na google images pa kucao sam benny benassi i izlete mi avatar ;) Ok promenicu ga, ionako sam to nameravao...

ja ne znam sto ste se uplasili te prasine toliko ?! meni je kuciste puno prasine, paucine, cak imam i pauka od skora (sto znaci da cu morati napokon da usisavam) i sve radi ok :) Jendom u 5 meseci usisam, ocistim ventilatore i kraj.

Nazad
Vrh Dno