Šta je novo?

Dali da uzemem Nvidia Gf 8800 GTX OC?

Za 8 somica moze da uleti i polovna 7770 1GB DDR5 sto je po meni ipak najbolje resenje. Bilo ih je na oglasima ja mislim za te pare.

6770 je opet bolje rešenje nego 7770.

Druze nemoj da prodajes bolju kartu I da uzimas losiju,ja se svakako slazem sa svima koji su to takodje rekli. Nebitno je sta I kako,stara je,kvari se,puno greje,puno vuce struje I sigurno nije bolja od te tvoje. I jos da mu doplatis 2.000 ?! pa taj nije bas normalan :D

Ne razumem šta si hteo da kaže? CF 7770 je bolji od CF 6770?

Zasto je bolje resenje 6770 od 7770?

Sto se tice teme, nemoj ni u ludilu davati tu karticu za 8800, pa makar bila i GTX. Da, jeste jaca , ali noviju karticu kompatibilnu sa skoro svim igrama menjati za staru , matoru DX 10, potencijalno prevrelu i nedajboze pecenu 8800? Ne, nikako.

Ne razumem šta si hteo da kaže? CF 7770 je bolji od CF 6770?

Ok da pojasnim rekao sam da 6770 jeste bolje resenje u odnosu na 7770 samo u slucaju da stavis dve 6770 u crossfire i uporedjujes je sa jednom kartom 7770. Jedino tada 6770 moze da bude bolje resenje. U slucaju da uporedjujes jednu karticu 7770 i jednu karticu 6770 ova druga tesko moze da bude bolje varijanta. Vidim da imas 6770 pa kapiram da si malo subjektivno odreagovao ali ako objektivno sagledas stvari videces da nisi u pravu ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Однос уложено-добијено, је боље код 6770 него код 7770, у томе је читава сврха приче.

А отваралац теме нам се изгубио. Хихи! :)

Однос уложено-добијено, је боље код 6770 него код 7770, у томе је читава сврха приче.

Ovo bi mozda i vazilo da imas da kupis novu 6770 kartu za 50e, medjutim posto u radnji najjeftinija 6770 kosta 89e a najjeftinija 7770 za 94e razlika u ceni je smesna u odnosu na razliku u perfomansama. 7770 je u klasi 6850 mozda je nesto slabija (u dosta testova se pokazala i kao jaca) tako da ti konstatacija pada u vodu. Prica se cak ne menja ni kad kupujes polovnjake jer sam upravo danas nasao polovnu 7770 za 65e a polovnoj 6770 cena ide od 55-65e . Sve u svemu po meni je 7770 ipak best buy u kategoriji tih jeftinijih kartica.

Daj da vidimo te testove gde je 7770 jača od 6850?

Vidite ovako zaboravio sam vam reci da je moja ATI HD 5750 reparirana zato ja i hocu da je menjam ili da je prodam....Zezno sam se kad sam kupovao bila je dosta niska cena nekih 4 000 pre 3 meseca i jos imam 9 meseci garancije kupljena je u win win-u,a cuo sam da se te reparirane jako brzo kvare pa zato hocu da je se otarasim....

Daj da vidimo te testove gde je 7770 jača od 6850?

Evo najbrze sto sam mogao da nadjem http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=539 kao sto moze da se vidi sasvim je uporediva sa 6850 , a kao sto rekoh u nekim testovima i bolja (uglavnom dx11). Ovde moze da se uporedi i 6770 zapravo nema je u ponudi za izbor kartice ali s obzirom da je 6770 ustvari rebrendirani 5770 to mu dodje to.

@Slavko ok je to sto hoces da je promenis, ali kao sto rekoh gledaj da kupis neku noviju, menjati je za matorog gtx-a je totalni promasaj.

Poslednja izmena:
Vidite ovako zaboravio sam vam reci da je moja ATI HD 5750 reparirana zato ja i hocu da je menjam ili da je prodam....Zezno sam se kad sam kupovao bila je dosta niska cena nekih 4 000 pre 3 meseca i jos imam 9 meseci garancije kupljena je u win win-u,a cuo sam da se te reparirane jako brzo kvare pa zato hocu da je se otarasim....

A otkud znas da ta druga (ako je polovna i bez garancije) nece riknuti pre tih 9 meseci.
Ovako koristi tu dok je u garanciji, a ako prezivi prodas je za 20-30 evra(ako bude vredela toliko)

Iako je reparirana sigurnija ti je ta 5750.8xxx seriju od Nvidie zaboravi,jedno vreme(mozda ih ima i sad) ih je bilo ko pleve na kp,limundu itd.I to vecinom Evga I BFG.90% toga je reparirano,a bogami I ozivljavano pecenjem u rerni.

Ma samo neka lovi nešto polovno, za male pare nađeš dobre stvari. Ja ostajem pri tome da ganja 6870, jeste skuplja, ali nije da je luksuz.

Kratko i jasno, NE!

Nazad
Vrh Dno