Šta je novo?

Daleko je sunce (Intelu)

• Začetnik teme Začetnik teme DADE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DADE

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2003
Poena
649
Slabo nesto se u zadnje vreme javjaju intelovci da izazivaju AMD-ovce🙂

Evo posto je njihovom predstavniku pukla ploca moram malo sam sa sobom da se takmicim😀 Zali boze ulozenih para za corsair 3500, p4 2400.....

Skor u 2003 je sad 5858 i to na:
EPOX 8RDA+ V1.1 (ploca je zakon) fsb 221mhz (cl2 2-2-4), memorija je kingston value 333 (samo jedna jer drugu nemogu da nadjem), graficka je gigabyte 9700pro maya na 411/704, cpu je xp 1700+ @2430mhz (mogu jos do 2481 da ga dignem al onda je slabija magistrala)...

Pozdrav:wave;

P.S. bez nervoze i gde nestade SIMPSON sto je pominjao kako me neki pune?!

DADE je napisao(la):
P.S. bez nervoze i gde nestade SIMPSON sto je pominjao kako me neki pune?!
Ne diraj lava dok spava... 😉

Re: Re: Daleko je sunce (Intelu)

CAR je napisao(la):
Ne diraj lava dok spava... 😉

Neznam dal spava al cesto je pmominjao da imam bedne rezultate, pa da vidim sta sad ima da prokomentarise🙂

Re: Re: Re: Daleko je sunce (Intelu)

DADE je napisao(la):
Neznam dal spava al cesto je pmominjao da imam bedne rezultate, pa da vidim sta sad ima da prokomentarise🙂
Vidim dobro ti radi frizider😀 😀 .Mi smo ovde u BG ipak "amateri" jer furamo obicne coolere od 10€ 😀 .A simpson nije zainteresovan da daje pare na 9700Pro, jos uvek, tako da sa 9700 nije konkurentan.

PS.I dalje mislim da ti je rezultat bedan sa tim hladjenjem i taktovima karte i fsb,ali svaka cast na entuzijazmu😀 😀

Evo i moje socijalke u akciji😀 😀

[email protected]😀
mem 212Mhz
Club3D 340/620

ima tu jos lufta😀 ali nije losa ni ova NON PRO😀

Re: Re: Re: Re: Daleko je sunce (Intelu)

simpson H je napisao(la):
Vidim dobro ti radi frizider😀 😀 .Mi smo ovde u BG ipak "amateri" jer furamo obicne coolere od 10€ 😀 .A simpson nije zainteresovan da daje pare na 9700Pro, jos uvek, tako da sa 9700 nije konkurentan.

PS.I dalje mislim da ti je rezultat bedan sa tim hladjenjem i taktovima karte i fsb,ali svaka cast na entuzijazmu😀 😀

Bedan?! Pa uzmi u ruke digitron pa izracunaj kolko je skuplji KOKOSOV kompjuter, a ipak nije u stanju da me zaobidje. A jedina razlika je u tome sto on ima vodeno, a ja sam pored kompjutera dodao frizider koji ima drugu namemu (da hladi pice), gornji deo koji je zamrzivac svakako se ne koristi (imam drugi zamrzivac), tako da ovo hladjenje u odnosu na kokosovo je jeftinije🙂 A i sramota je da niko nije u stanju da zaobidje taj "bedan" rezultat, jer i pored sveg hladjenja ipak je to cpu koji radi na 1ghz manje nego vasi inteli!😀

Zasto pises amateri pod navodnicima?! ("amateri") Ja sa 9500pro imam skoro iste rezultate kao ti to je sramota, vidis da mi 9700pro ni netreba da te obidjem...😛
I neidu navodnici za te sto drze core na tom kloku, stavi core na 410 pa se javi, jer svaki moze da radi na tom kloku(naravno ako znas kako)...

Dade my man!! Sto se bre "przis" toliko covece! Pa Simpson te samo malo pali, nista maliciozno... cool ... ajmo sad svi... ommmm... ommmm

Dade moram da te razocaram stigla mi ploca danas pogledaj postove zao mi je sto cu te zaobici ali zivot je takav vikend je blizu planiram da zavrsim daleko iznad tvog skora,pozdrav jedinom konkurentu jel svi ostali se nesto povukose .....😉 :wave;

Dzaba i frizider, kad ne moze da obidje Valekov CPU hladjen novinama 😀

Alexandar je napisao(la):
Dzaba i frizider, kad ne moze da obidje Valekov CPU hladjen novinama 😀

Da al ja lepo sedim u toploj sobi bilo leto ili zima isto radi🙂
Sto se tice klokovanja to najvise zavisi od primerka, a da ja imam taj primerak sigurno bi radio na 2.8g u 3dmarku. Kao sto vidis on meri testove na 2,5 a je na 2471mhz sto i nije neka razlika.

Pozdrav
:wave;

Kokos je napisao(la):
Dade moram da te razocaram stigla mi ploca danas pogledaj postove zao mi je sto cu te zaobici ali zivot je takav vikend je blizu planiram da zavrsim daleko iznad tvog skora,pozdrav jedinom konkurentu jel svi ostali se nesto povukose .....😉 :wave;

Da zavrsis daleko iznad mog skora?!:hump:

Pa nije ti pomogla ni nova skupa ploca, ni turbo skupa meorija, ni ultra skupi procesor... 🙁 sta jos treba da se kupi da bi se malo odlepio od "bednog" amd-a?

Ja cekam da me obidjes, al izgleda uzalud:hump: . Jos vidim da te i u klasi gf4 rastura chika Acacheers Ovom prilikom da cestitam Aci na tako dobrom rezultatu...

Pozdrav

DADE je napisao(la):

Pa nije ti pomogla ni nova skupa ploca, ni turbo skupa meorija, ni ultra skupi procesor... 🙁 sta jos treba da se kupi da bi se malo odlepio od "bednog" amd-a?

Ja cekam da me obidjes, al izgleda uzalud:hump: . Jos vidim da te i u klasi gf4 rastura chika Acacheers Ovom prilikom da cestitam Aci na tako dobrom rezultatu...

Pozdrav

Samo nekoliko reci oko cena, posto vidim da stalno prozivas ljude za skupe ploce... Jedan Abit BH7 (odlicna oc ploca) je jeftiniji od Abit-a NF7 pa ti sad vidi. Ako zelis da ih pobedis, pobedi ih fer-plejom, a nemoj siriti dezinformacije.

Ajd'

DADE je napisao(la):

Pozdrav
Dade samo noviji drajveri i bedan klok karte i obido te dobro karta na kloku 391/344 nisam ovih dana kuci ali brzo prelazim 19000 ovo je uradeno u prolazu cisto da imas domaci.
http://service.futuremark.com/compare?2k1=6219455

DADE je napisao(la):
. Jos vidim da te i u klasi gf4 rastura chika Acacheers Ovom prilikom da cestitam Aci na tako dobrom rezultatu...

Pozdrav
Ta karta je bila kod mene jedan dan ja sam postavio rezultat koji je tad bio 1 ne pada mi napamet da uzimam ponovo kartu da bi se tamo takmicio na tom polju sledeci rezultat necu postovati pre 19000.:wave;

Kokos je napisao(la):
Dade samo noviji drajveri i bedan klok karte i obido te dobro karta na kloku 391/344 nisam ovih dana kuci ali brzo prelazim 19000 ovo je uradeno u prolazu cisto da imas domaci.

Da da😀 Smo se pitam odakle ti to palo kad nisi ni kuci?!😛

Moracu i ja da pocnem da skidam tudje rezultate sa neta:hump:

A i koji su to novi drajveri koji na nizem kloku tolko ubrzavaju?! Vidim da ovo vise nema smisla, kao i 3dmark 2003...:rocket:
Ovo ti vec ni mala deca nece poverovati, smanjio klok i dobio bolje rezultate😀

Alexandar je napisao(la):
Samo nekoliko reci oko cena, posto vidim da stalno prozivas ljude za skupe ploce... Jedan Abit BH7 (odlicna oc ploca) je jeftiniji od Abit-a NF7 pa ti sad vidi. Ako zelis da ih pobedis, pobedi ih fer-plejom, a nemoj siriti dezinformacije.

Ajd'

Vidim da nisi u toku... Jedna ploca je u grcevitom naporu da se obidje amd scor pukla, a nisam cuo da neko daje reklamacije na polomljene delove😀 Pa ako si dobar matematicar ti saberi. A da nepricam o skupoj grafickojtype;

Kokos je napisao(la):
Ta karta je bila kod mene jedan dan ja sam postavio rezultat koji je tad bio 1 ne pada mi napamet da uzimam ponovo kartu da bi se tamo takmicio na tom polju sledeci rezultat necu postovati pre 19000.:wave;

Pa naravno da se neces takmiciti sa njim kad i sam znas da nemas nikakve sanse da ga obidjes:hump: Kad se samnom mucis, a nemam ni dual chenel a ni memoriju tako dobru kao on da mogu da postignem taj fsb. Bolje lepo priznaj da nemas sanse pa zato neces da se takmicis, a ne ovoako da bezis sa tog polja😀

DADE je napisao(la):

A i koji su to novi drajveri koji na nizem kloku tolko ubrzavaju?! Vidim da ovo vise nema smisla, kao i 3dmark 2003...:rocket:
DADETU i Moderatorima i Administratorima u ovom postu je receno da ja skidam LAZEM postavljam TUDJE rezultate,molim Dadeta da prestane sa provociranjima ljudi i mene a ako je o/c nek stize rezultate jel tu nema ljutnje to je sportski,a da ne optuzuje neargumentovano vec nek kaze skinuo ili slago evo dokaz kao sto ja ovom prilikom pruzam dokaz da nisam slagao znaci odete na kompare url projekt detaljs i tamo ce pisati nesto sto ne mogu da ukradem.
Moderatori i Administratori primetili ste da pojedini clanovi vredjaju druge clanove molim vas da takve clanove opomenete i odstranite sa ovog foruma da bi on bio ono sto i jeste sajt ljubitelja HW a ne sajt nabedjenih nemam izraz......
Takode Dade da li meni neko zamenjuje pokvarene ploce polomljene spaljene da li ja to placam kradem ili dobijam dzabe nije tvoja stvar!

sto jes jes... covek je lepo rekao ajmo malo da se smire strasti.. ako imas bolji rezultat super ko ga prestigne njemu svaka cast i to je to.. nisam previse u ovoj Vasoj prici i problemima sa plocom ali stvarno zar je bitno ko je sta zemenio, kako je nabavio i td..

DAKLE LOPTA NA ZEMLJU!

inace mnogo ste zanimljivi sa praksom.. izvredjam te,isprozivam te pa onda kao stavim :wave; i onda se sve to brise i kao da je sve super i nista nije receno..

hajde smirite se zasto da pravimo probleme tamo gde nema potrebe za istim..
poz. Bane ,)

Evo dajem zuti karton obojici i Dadeu i Kokosu, odsad nema prepucavanja, samo rezultati. 😀😀

Aca je napisao(la):
Evo dajem zuti karton obojici i Dadeu i Kokosu, odsad nema prepucavanja, samo rezultati. 😀😀
Bilo jednom u Americi.........sto meni zutu nikada nikoga provociro napadao optuzivao povuci zuti😉

DADE je napisao(la):

Ovo je vrlo nisko s tvojestrane DADE....mada sta se moze ocekivati od jednog zagrizenog AMDovca 🙂 To je isto kao kad bi neko od nas rekao da si ti skinuo rezultate sa neta i postavio ih ovde...
Sila je sila...tako da tebi ni taj frizider koji si nabio pored nece mnogo pomoci 🙂

Aman ljudi ,razumite DADE-a malo.Decko je nervozan, ipak je on toliko otpada obisao da nadje taj frizider.Vidi se da je overclocker u dusi,menja graficke,ploce,procesore,trazi primerke.....a onda dodje jedan Kokos i pocisti ga i oduva sa pola snage😀 😀 A nije nikada imao prilike da bira HW.Sta bi tek bilo da je birao????:hump:

Aman ljudi ,razumite DADE-a malo.Decko je nervozan, ipak je on toliko otpada obisao da nadje taj frizider.Vidi se da je overclocker u dusi,menja graficke,ploce,procesore,trazi primerke.....a onda dodje jedan Kokos i pocisti ga i oduva sa pola snage😀 😀 A nije nikada imao prilike da bira HW.Sta bi tek bilo da je birao????

😀 Da al taj kokos non stop kupuje neke nove komponente, a ja siroma sam prinudjen da izvlacim maksimum iz ovog krsa😀 E da je meni neko birao cpu kao sto si ti kokosu de bi bio

Kokos je napisao(la):
Bilo jednom u Americi.........sto meni zutu nikada nikoga provociro napadao optuzivao povuci zuti😉

A sto se ti tako nerviras?😕 To da me izbace bi ti lepo doslo. Nemoras ko malo dete da me cinkas vec pusti druge da procene o cemu se radi. A ne, "izbaci te ga on me vredje".😀
Nego ti lepo objasni ljdima kako moze da se testira 3dmark sa crno belom slikom (ima svedoka koji su to videli kod tebe pa nemoj da se izvlacis).

Pozdrav :wave;

Ej, a da otvorimo sobu samo za Dade-a i Kokosa?
😀

U bre, tek sad videh datume rodjenja, matori konji a prepucavaju se kao da imaju po 15 godina🙂

jaksa je napisao(la):
Ej, a da otvorimo sobu samo za Dade-a i Kokosa?
😀

U bre, tek sad videh datume rodjenja, matori konji a prepucavaju se kao da imaju po 15 godina🙂

Izgleda su te godine najgore😀

Aca je napisao(la):
E, zato tebi svaka cast. Sve sto si imao da kazes, rekao si u potpisu... i gotova prica.

Aman ljudi ,razumite DADE-a malo.Decko je nervozan, ipak je on toliko otpada obisao da nadje taj frizider.Vidi se da je overclocker u dusi,menja graficke,ploce,procesore,trazi primerke.....a onda dodje jedan Kokos i pocisti ga i oduva sa pola snage😀 😀 A nije nikada imao prilike da bira HW.Sta bi tek bilo da je birao????:hump:

Kao da mi ne znamo kakve primerke ti biras za svoj klan 😀😀

Pozdrav

Inace bezveze je sto se zbog par poena prepiru 2 ozbiljna coveka kao da su deca 😛 ctp;

Nazad
Vrh Dno