Šta je novo?

Daleko je sunce (Intelu)

• Začetnik teme Začetnik teme DADE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kokos je napisao(la):
...,a da ne optuzuje neargumentovano vec nek kaze skinuo ili slago evo dokaz kao sto ja ovom prilikom pruzam dokaz da nisam slagao znaci odete na kompare url projekt detaljs i tamo ce pisati nesto sto ne mogu da ukradem.....

Izvini ali ja mislim da cak i tako moze da se vara,jer probaj da pokrenes 3dmark pa sacuvaj fajl,pa posle toga pokreni ponovo bench(samo jedan test) ali startuj neki program da bi se dobili slabiji rezultat,pa to sacuvaj.Sada si dobio 2 fajla koja su skoro indenticna tj. razlikuje se samo jedan rezultat i to u testu koji si ponovo pokrenuo,a razliku nije tesko uociti posto fajl nije veliki.E,sada ako imaju CRC koji ce to da kontrolise onda to dodatno otezava varanje,jer treba i to provaliti sto nije bas lako.

p.s.Nemoj misliti da ovim hocu da kazem da varas,jer nije tako.Samo hocu da kazem da postoji mogucnost varanja gde ne moze niko da te provali(jedino ako bas preteras).

varanja

Kada neko nemoze da dostigne nekoga onda treba da kaze covek vara
A po cemu on to vara? Kaze Dade da skida tudje rezultate sa neta....
Alo, Dade nemoj se ljutiti.
Ja sam bio kod Kokosa kada je imao pred mojim ocima oko 19400 ( uboji, posto sada postoje i Crno&Beli ) poena.
Povescu te ja Dade samnom pa da vidis i ti.
Netreba da se ljutis ninakoga a pogotovo da pricas o onome u sto nisi 100% siguran.
Najlakse je reci "Covek VARA" (ako ces tako ni sa neizmisljenim varanjem nemozes preci 19000) to je istina.
Opusti se i ne nerviraj se oko poena
doce to sve na svije jednog dana.

cheers

Re: varanja

Tekman je napisao(la):
Kada neko nemoze da dostigne nekoga onda treba da kaze covek vara
A po cemu on to vara? Kaze Dade da skida tudje rezultate sa neta....
Alo, Dade nemoj se ljutiti.
Ja sam bio kod Kokosa kada je imao pred mojim ocima oko 19400 ( uboji, posto sada postoje i Crno&Beli ) poena.
Povescu te ja Dade samnom pa da vidis i ti.
Netreba da se ljutis ninakoga a pogotovo da pricas o onome u sto nisi 100% siguran.
Najlakse je reci "Covek VARA" (ako ces tako ni sa neizmisljenim varanjem nemozes preci 19000) to je istina.
Opusti se i ne nerviraj se oko poena
doce to sve na svije jednog dana.

cheers

Pa ti licno si rekao da vara, da mu je crno bela slika u 3dmarku, da ima kad i nema slike i tako to...🙁 Kako te nije sramota, a pred tolikim svedocima pricas jedno a tu njemu nesto sasvim drugo... Navraticu ja danas do tebe da popricamo...:rocket:

Pazite dok sam imao Radeona GA 9700pro revizija karte 1.0,pri kloku memorije preko 337mhz dolazilo je do anomalija u grafici tako sto su pucale texture,pa cak je falilo pola slike ali to nije varanje karta je odradjivala 3d mark,kod kloka GPU-a preko 351 mhz dolazilo je do anomalija de su se pojavljivale tackice dok kod His-ovog radeona je sasvim drukcije dok radi radi cim je preklokovan on zamrzne.A sto se citovanja tice ako je iskljucivanje nepotrebnih servisa citovanje ok sad vise ne radim ne to zato sto mi se prebacuje vec me mrzi a dobitci su minimalni 100-njak poena,
nema vise ni twekowabja drajvera jer za klok karte preko 436 mhz ne moze da se koristi twekwer rage 3.8 a to twekovanje je isto iskljucivalo nepotrebne stvari koje 3d mark ne koristi znaci stvar je u tome rasteretiti sistem skroz sta je tu lose iskljuciti servise koji se odnose na dvd ili open gl koji se ne koriste u 3d marku.Pozdrav obojici i cekam rezultate.Jos nesto kad postujete skorove postujte i compare fajl cisto radi uporedjivanja :wave;

Kokos je napisao(la):
Pazite dok sam imao Radeona GA 9700pro revizija karte 1.0,pri kloku memorije preko 337mhz dolazilo je do anomalija u grafici tako sto su pucale texture,pa cak je falilo pola slike ali to nije varanje karta je odradjivala 3d mark...
Naravno da nije. Sta onda ja da kazem?!
Meni artifakti pucaju vec na 630-ak MHz za memoriju... ali sasvim lepo zavrsava 3DMark i na 655-660 MHz.

Re: Re: varanja

DADE je napisao(la):
Pa ti licno si rekao da vara, da mu je crno bela slika u 3dmarku, da ima kad i nema slike i tako to...🙁 Kako te nije sramota, a pred tolikim svedocima pricas jedno a tu njemu nesto sasvim drugo... Navraticu ja danas do tebe da popricamo...:rocket:

Covek je imao onda kada je slika mutila Radeona Gigabyte'a za koji si i ti video da je bila losa slika
Koliko ja znam sada ima HIS a aj o tome pricam. Tako da pripazi malo na recnik

Re: Re: Re: varanja

Tekman je napisao(la):
Covek je imao onda kada je slika mutila Radeona Gigabyte'a za koji si i ti video da je bila losa slika
Koliko ja znam sada ima HIS a aj o tome pricam. Tako da pripazi malo na recnik

Sta da pripazim?!🙂 Jel to neka pretnja?
A vidim da si presao da se bavis i advokatskim poslovima, otud i ta iskrenost o onome sto si tamo video pa sad oces da prebacis da je zbog gigabajta crno bela slika😀 malo ti ovo vadjenje smesno zvuci🙁

CAR je napisao(la):
Naravno da nije. Sta onda ja da kazem?!
Meni artifakti pucaju vec na 630-ak MHz za memoriju... ali sasvim lepo zavrsava 3DMark i na 655-660 MHz.

Sto god manje artifakta po ekranu, to je veci rezultat u Marku, nauci to.

Nazad
Vrh Dno