Šta je novo?

Dal' je moguce...

Ser Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
11.05.2004
Poena
619
Pre neko vece okrenem ja ART TV,kad imam sta da vidim:ide neki spot,a u pozadini retro error-GURU MEDITATION!!!! I zapitam se onda,pa koliko su nase televizije u stvari ozbiljne,opremljene,ili je to i dalje na nivou ranih devedesetih.A mozda i gresim,mozda na ART-u u stvari rade sve sami ljubitelji Amige :D

Ser Goxy je napisao(la):
Pre neko vece okrenem ja ART TV,kad imam sta da vidim:ide neki spot,a u pozadini retro error-GURU MEDITATION!!!! I zapitam se onda,pa koliko su nase televizije u stvari ozbiljne,opremljene,ili je to i dalje na nivou ranih devedesetih.A mozda i gresim,mozda na ART-u u stvari rade sve sami ljubitelji Amige :D
sta jos uvek imaju Amiga-e! :zgran:
pa to su imali i kad su poceli preeeeeeeeeeee .....uh!

Koga sve dovode da reklamiraju - ne bih im dao da radde ni na ZX Spectrum-u...

Art po meni nije televizija jer ceo program emituju sa racunara i zato im je kvalitet slike :S: a drugo amigo koriste verovatno kao generator znaka tj logoa

... pa Amiga je neprevazidjena... :)

ovaj PC ne moze lepo da izvuce cak ni skrol obicnih sms porukica :)

Amiga forever bre

amiga.jpg

Da ne pricamo da kada je Amiga mogla da radi sa Genlock uredjajima i npr. revolucionarnim Newtek Video Toasterom, glupi PC nije mogao ni modove sa Amige da odsvira kako treba...He he tolika je kanta bio taj PC. Atari da ne spominjem :)

Poslednja izmena:
A zasto mora da znaci da je Amiga u pitanju? Pa i na Linuxu imate error sa istom porukom. :)

Matthias je napisao(la):
A zasto mora da znaci da je Amiga u pitanju? Pa i na Linuxu imate error sa istom porukom. :)

ne,ne,ne...ovo je definitivno bila Prijateljica...jesam bio zaljubljenik u nju,ali bre,ovo je ipak 21. vek :eyebrows:

Amiga je bila i ostala PRAVA STVAR sto se tice nekih stvari! Kao sto rece Delimir, ja sam radio duuuugo na televiziji, pa odlicno znam kako to Amiga radi sa Genlock-om, da ne pominjem Video Toaster, to je mozda i za danjasnje pojmove neprevazidjen alat za rad na TV-u. Eh da, A DRACO sistemi, pa to ste zaboravili. Azdaje u ono vreme.
Inace bio sam ponosni vlasnik jedne A500, A1200 i na kraju A4000 sa 2MB CHIP RAM-a i 32MB FAST RAM-a koja je przila u ono vreme kao luda! Bas na toj A4000 je radio Apple Macintosh emulator u kome je Adobe Photoshop 4 radio brze nego na PC KANTURINAMA !!!!!!!!! Aaaa, da, da, Alone in the Dark takodje u emulatoru, eeeee, to je bilo nesto. To je glupi PC (od miloste) imao tek par godina kasnije.
Pozdrav svim zaljubljenicima i vecitim fanovima jedne prijateljice !

p.s. Vidim da ce izgleda Amiga da vaskrsne ponovo: tu su nove maticne ploce, pa PowerPC procesori, DDR memorija, 3D akceleratori na AGP-u, lepo, lepo.

a jeste videli kad IKOM-u pukne onaj njihov interni kanal, sta se vidi? :) Win 98 desktop :d
Strasno...

Nazad
Vrh Dno