Šta je novo?

Dajte preporuku za igraonicu

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Posto pocinjemo sa 3. po redu ligaskom takmicenju u simulacijama trka(ovoga puta je fenomenalni GTR u pitanju),a igraonica u kojoj smo do sada vozilil verovatno nece ispuniti nase uslove,voleo bih da mi predlozite neku koja ce nam odgovorati:

Uslovi su sledeci:

1.Kompovi da budu pozeljno bar Barton 2500+(apsolutni minimum je Amd 2400+),sa 512MB rama,grafikom Radeon 9600Pro(ili minimum GF4 Ti 4200) i obavezno 19" monitorima
2.Obavezno dovoljno veliki stolovi za smestanje volana,tastature i misa
3.Pozeljno da ima oko 12-15kompova kkako bi je mogli zakupiti celu,kako bi izbegli nezeljene klince koji bulje dok vozimo
4.Da prihvata zakazane termine od 20-22h do 00-02h(4 sata po terminu) u vecernjim satima subotom(mozee i petak ili nedelja)-svake druge nedelje
5.Pristojna cena od 160-200dinara po terminu od 4h
6.Lokacija pozeljno u centru ili blizu njega,mada ako savrseno odgovara za 1-5 onda moze i dalje od centra

P.S Ako nisam pogodio sobu,sorry bas nisam znao gde da smestim post

Ako neko hoce da nam se pridruzi,samo nek izvoli,bice nam drago da prosirimo ekipu http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=68211

Poslednja izmena:
Ji 4Tze je napisao(la):
hmm, sve igraonice dole kod Vuka u metrou su closed do daljnjeg...(mislim da samo Relax radi)

Iz kog razloga?

Sve zatvoreno, KGB bi trebao ovih dana da se otvori ... Kad se otvori idite slobodno tamo, i to u novi deo, stolovi extra veliki, 19", a64 3200+, 6800gt itd itd da ne pravim sad reklamu ...

Forum, Deus i sl. igraone bi ti odgovarale.

@Pajser Koja je cena u KGB-u i da li mozemo biti izolovani (bice nas po 10-13 na trci)

@Staljin Gde se nalaze Forum i Deus?

Ispod Wooka do daljnjeg ne radi nista, dos'o Dinkic po svoje :) Licno bio i uverio se kako 3 zle cike u pandurskim nosnjama i nekom listom obilaze i sprovode nicim izazvani teror nad lokalnim zeteocima :)
Sve je zatvoreno, ukljucujuci i KGB

Deus ti je u trznom centru starog merkatora a Forum ti je u Balkanskoj. Mislim da je broj 37 ali nisam siguran. U svakom slucaju kad krenes da se spustas od Terazija kroz Balkansku posle malo vremena sa leve strane videces ulaz u dvoriste i veliki znak sa imenom igraonice

forum... balkanska
ali koliko ja znam nemaju tu igru...a tesko da bi oni radili neke akrobacije jer su i ovako krcati... kontaktiraj masnog ludaka... on je neki od glavonja u forumu :D poz masni :D

U tom novom delu je cena bila chini mi se 70 dinara, imash 2 sobe sa po 5 kompova gde bi bili skroz izolovani, i jednu "sobu" iza sa josh 10...

Nazad
Vrh Dno