IBM T40/42 ili HP Compaq NC6000, nema tu mnogo pametovanja ...Keops je napisao(la):Ej... pa jeste, čekaj, stani!! Pa neću bre 12 inča sunce mu *****, jel može to malo veće da bude?
mitnick je napisao(la):1. Zato shto AMD nije nikakvo reshenje za notebook
2. Zato shto su takvi laptopovi desktop replacement-i i teze toliko da mozesh da bijesh njima, i
3. Zato shto popiju bateriju dok si rek'o keks...
Mogu josh da nabrajam, ali me zaista mrzi...
Toliko
Jel ovo da skapiram kao da je AMD kombinacija brza i po tome slicnija desktop racunarima, a samim tim i zesce zahtevnija po pitanju "struje", ili sta?mitnick je napisao(la):2. Zato shto su takvi laptopovi desktop replacement-i i teze toliko da mozesh da bijesh njima, i
3. Zato shto popiju bateriju dok si rek'o keks...
Ok, znaci centrino je bolji?opet ovaj mitnick :) je napisao(la):M - mobility CPU (manja potrosnja + veci cache)
Centrino - tehnologija koja ubraja Pentium M CPU i integrisani wireless adapter
Jel i ja da cekam? ...da dodje? ...ili da pojeftini? :dMilan82bh je napisao(la):Cekamo samo A2000K sa Athlon64 3200+,9700Pro...cena sitnica 1500e! :banana:
Milan82bh je napisao(la):1. False
2. True
3. True
Cekamo samo A2000K sa Athlon64 3200+,9700Pro...cena sitnica 1500e! :banana:
Bane® je napisao(la):Ček, stani, polako ...
Prvo, mislim da je mihailo ipak mislio na sub notebook. Čini mi se da bi samo oni sa ~10" ekranom tako trebali da se nazivaju, ali da se u praksi nazivaju i oni sa ~12" ekranom, tačnije 12.1. Nije ni bitno, uglavnom takvi laptopovi nemaju na sebi optički uređaj i po koju džidža-bidžu, ali su neverovatno sexy i da, teže ispod 2 kilograma. Opet, tek 100 ili 200 grama preko 2kg se može naći neki Centrino notebook (14" ekran, оptički uređaj) koji je intelov pun pogodak što se laptopova tiče i koji je idealno rešenje za sve koji žele laptop, a ne građevinski materijal .
I da, batali Toshibe, Dellove, Sonye i ostale igračke ... Samo Compaq i IBM...
A što si me qutovoao leba ti? Da promeniš moje mišljenje. Neću ga promeniti. Ne priznajem van IBM i Compaqa ništa. Jebi ga. Taj sony sam video i na njemu mogu da cenim mnogo mnogo stvari. Ukoliko Compaq uradi tako nešto slično po sličnoj ceni, izabrraću njega. Ukoliko je to takav jedini notebook i takav mi treba, pa, eto, izabraću taj sony, sa zadovoljstvom.PJ je napisao(la):Igracke kazes? :smash:
Sony TR1MP, 10.6 (1280x800), Combo i masa 1400g. Baterija pri gledanju DVD-a preko 3h....i ja sam zadovoljan
Naravno, masina je vise kao modni detalj za kancelariju, jer van kancelarijske primene nema mnogo 'leba od nje, ali kao sto rekoh, meni radi posao
Jedino cena :wall:
Keops je napisao(la):nemojte sad da mi bezite sa teme, please :S: dajte nabrojte neke regularne laptopove pa se kidajte oko njih
Stvorenje je napisao(la):Ako hoćeš sve da bude No1 onda nađi što povoljnije IBM T 40/41/42 i nemoj da obraćaš pažnju na ove ostale fensi mašine!
Obrni-okreni i uvek je IBM T model best bay!!!
Centrino mašina sa Pentium M na 1.4 GHz ima DOVOLJNO snage da radiš bez problema sve što ti je potrebno iz domena PHP, MySQL...
Ne vrdajte breStvorenje je napisao(la):Ni LG laptopovi nisu loši, to mu dođe ko IBM R samo se zove LG i fensi izgleda.
Stvorenje je napisao(la):Ne mogu da verujem da je now i legalan Compaq nc6000 samo 1200€. :zgran:
Ni LG laptopovi nisu loši, to mu dođe ko IBM R samo se zove LG i fensi izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari