Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Ovako. Imam racunar koji stoji u potpisu. Znaci koga mrzi da pogleda, AMD Athlon 64 X2 6000+, Biostar TA600 A2+, ATI MSI 3870. Ta konfiguracija mi je aktualna jedno 20 dana, i za tih 20 dana mi je zadala vise muke nego svi racunari u zadnjih 11-12 godina, pa sam resio da ovo ****** promenim za neku Intel kombinaciju, jer cu za par dana zivce da pogubim i nekog nevinog ce da ubijem! A sve pod uslovom da mi ovi kod kojih sam ovo kupio preksutra kazu da je sve ispravno, a da jednostavno ne radi kako treba. Ako pak svi problemi koje imam sa ovim racunarom budu prouzrokovani nekom neispravnom komponentom, onda se mozda i ne odlucim za zamenu. Ali posto ja mislim da cu 90% ovo da menjam, molio bih sve koji se razumeju da mi pomognu u ovome. Znaci hteo bih da uzmem nesto u istom cenovnom rangu. Ili slicnom. graficku necu da menjam. Znaci menjam plocu i procesor. Sve ostalo moze da ostane. Bitno mi je da ploca ima LAN i RAID. I bilo bi lepo i 3 PCI slota, ali moze i 2. Integrisana grafika i zvuk mi nisu bitni, posto me jos uvek SB Live! 5.1 lepo sluzi. Hvala unapred svima. Pozdrav.