Šta je novo?

Dajte neki GF

Mister No

Čuven
Učlanjen(a)
08.06.2002
Poena
619
Pozdrav
Uzeh danas pretposlednjeg Abita Silura GF4 Ti 4200 u gradu za sebe...
Treba mi barem jos jedan GF4Ti4200 a mozda i 2...nije bitan proizvodjac, samo da nije onaj traljavi Leadtek jer je dosta nekompatibilan (peace, Aco & Muzzy :)) a ploca ima velike sanse da pravi probleme sa njim jer je u pitanju P3 sa Via cipsetom, na MSI-jevoj ploci, mislim da je oznaka 694, musterija ni sama ne zna, pa kako ja da znam :)...A ako je to ono sto ja mislim da jeste, tesko njemu ali sta me briga :D
I da je cena nesto oko 200 evra, mozda jos desetak iznad...Problem je sto jos jednog (poslednjeg) Abita ne mogu da izvucem za manje od 230, a musteriji je to nepovoljno.
Ima li neko ideju gde da nadjem neki GF4 Ti4200, nije bitno da li je Inno, MSI, Asus ili nesto vetvrto...naravno da je tu negde oko cene koju sam spomenuo

Mister No je napisao(la):
Pozdrav
......samo da nije onaj traljavi Leadtek jer je dosta nekompatibilan (peace, Aco & Muzzy :))

E sad si nam se smrtno zamerio. :p :D

Ej, Piper-pilot, pojasni malo taj tvoj animozitet prema Leadteku... Da li se to bas tebi desilo, sa kojim modelom i na kom "sistemu", i da li takve "primedbe" imaju i drugi vlasnici Leadtek grafickih...

Ja se bas nameracio da uskoro pazarim jedan primerak, a ti koristis svaku priliku na Benchu da ispljujes Leadtek i dovodis me u bas nedoumicu.

Ja tvrdim da nemam nikakvih problema na Abitu KR7A i KX7, Gigabyte 7VRX i MSI KT3 ultra, za druge ne znam. ;)

Zorro je napisao(la):
Ej, Piper-pilot, pojasni malo taj tvoj animozitet prema Leadteku... Da li se to bas tebi desilo, sa kojim modelom i na kom "sistemu", i da li takve "primedbe" imaju i drugi vlasnici Leadtek grafickih...

Ja se bas nameracio da uskoro pazarim jedan primerak, a ti koristis svaku priliku na Benchu da ispljujes Leadtek i dovodis me u bas nedoumicu.

Gde si ti video da sam ja ranije pisao da je Leadtek nekompatibilan ? Ovo mi je 1. put i to pisem jer sam cuo da su Gainward i Leadtek nepouzdani u svojim GF4 64 mb serijama...
I pajper mi ne diraj, jerbo rula...:D

Gde si ti video da sam ja ranije pisao da je Leadtek nekompatibilan ? Ovo mi je 1. put i to pisem jer sam cuo da su Gainward i Leadtek nepouzdani u svojim GF4 64 mb serijama...
I pajper mi ne diraj, jerbo rula...:D

Ooops! Crikey!
Jes`, nisi to bio ti nego "laxduke". Ti si drvio u onoj 64/128 MB debati. Sve mi se vise izmesalo, paralelno idu bar tri threada o GF4. Sorry...

Problemi sa karticama od 64mb me ne brinu posto mi treba VIVO, a koliko znam tu opciju "turaju" samo na 128mb varijante...

Zorro je napisao(la):
Ooops! Crikey!
Jes`, nisi to bio ti nego "laxduke". Ti si drvio u onoj 64/128 MB debati. Sve mi se vise izmesalo, paralelno idu bar tri threada o GF4. Sorry...

Problemi sa karticama od 64mb me ne brinu posto mi treba VIVO, a koliko znam tu opciju "turaju" samo na 128mb varijante...

Hm...pazi Siluro GF4 Ti4200 ima DVi, TV out i S-Video in...i iznad svega sjaaajnu sliku...mozda bi mogao da te zadovolji

Nego meni niko ne odgovori : Gde ima da se nadje neki GF4 Ti4200 ?

Hm...pazi Siluro GF4 Ti4200 ima DVi, TV out i S-Video in...i iznad svega sjaaajnu sliku...mozda bi mogao da te zadovolji

Nego meni niko ne odgovori : Gde ima da se nadje neki GF4 Ti4200 ?

Tesko da ces ga naci za manje od 220?! osim fiktivno na nekom spamerskom cenovniku iz YU oglasa.

gozilla je napisao(la):
Tesko da ces ga naci za manje od 220?! osim fiktivno na nekom spamerskom cenovniku iz YU oglasa.

Bedak...skapirao sam da je tako. U stvari pretpostavljao sam i ranije ali sam video da mnogi "imaju da nabave" za od 195 evra (MSI) do 215 evra (Leadtek) pa sam mislio da je to istina...
Thnx, gozilla...cekamo zajedno Sinisu ? :) Valjda ce biti nesto sutra...type;

Thnx, gozilla...cekamo zajedno Sinisu ? :) Valjda ce biti nesto sutra...type; [/B][/QUOTE]

Mozda bude neki Eagle?! :D

gozilla je napisao(la):
Thnx, gozilla...cekamo zajedno Sinisu ? :) Valjda ce biti nesto sutra...type;

Mozda bude neki Eagle?! :D [/quote]

Ne daj Boze...kome cemo to prodati ? :) Jedino nekom egzibicionisti voljnom da rizikuje...trebalo bi valjda da bude Inno...
Ko ce dati bre 200 evra za Orla ??? :p

A ko ce da 200€ za Inno. :p Ista je to bizuterija kao i orao, nikakve razlike, druga liga obe. :D Samo da ne bude: "ma nije, Inno je ultra, mega, hiper, turbo kartica tri klase iznad u odnosu na orla". :p :p

Aca je napisao(la):
A ko ce da 200€ za Inno. :p Ista je to bizuterija kao i orao, nikakve razlike, druga liga obe. :D Samo da ne bude: "ma nije, Inno je ultra, mega, hiper, turbo kartica tri klase iznad u odnosu na orla". :p :p

Nemoj, Aco, molim te :D Inno uopste nije vise ono sto je bio u vreme Vanti...:)
Njegove GF2, GF3 i GF4 karte se ni po cemu ne razlikuju od konkurencije, osim po tome sto u najvecem broju slucajeva nisu ekstremno overklokabilne, ali kvalitet prikaza, brzina itd. sve je to na nivou.
2 klase bolje od Eagle-a :D Koji se, doduse popravlja :)

Nemoj, Aco, molim te :D Inno uopste nije vise ono sto je bio u vreme Vanti...:)
Njegove GF2, GF3 i GF4 karte se ni po cemu ne razlikuju od konkurencije, osim po tome sto u najvecem broju slucajeva nisu ekstremno overklokabilne, ali kvalitet prikaza, brzina itd. sve je to na nivou.
2 klase bolje od Eagle-a :D Koji se, doduse popravlja :)

Ma sve su kartice dobre taman onoliko koliko i kostaju. Kod ovih skupih placas odlicnu izradu i izmenjen referentni dizajn sa najboljim komponentama, sto naravno donosi odlicnu sliku i overklok mogucnosti. Kod ovih jeftinijih se drze referentnog dizajna i ugradjuju losije komponente, zato su i jeftinije i naravno imaju malo losiju sliku i manje se overklokuju. Svakom prema zeljama i mogucnostima. :)

Aca je napisao(la):
Ma sve su kartice dobre taman onoliko koliko i kostaju. Kod ovih skupih placas odlicnu izradu i izmenjen referentni dizajn sa najboljim komponentama, sto naravno donosi odlicnu sliku i overklok mogucnosti. Kod ovih jeftinijih se drze referentnog dizajna i ugradjuju losije komponente, zato su i jeftinije i naravno imaju malo losiju sliku i manje se overklokuju. Svakom prema zeljama i mogucnostima. :)

E tu se potpuno slazemo...zato Prolink i Leadtek kostaju 220 a Inno 210 i taman je tolika razlika :D

E tu se potpuno slazemo...zato Prolink i Leadtek kostaju 220 a Inno 210 i taman je tolika razlika :D

Inno 210€, smak sveta. :p :D

Nazad
Vrh Dno