Šta je novo?

DAEWOO DQR1000D -dvd recorder

Ja sam postavio pitanje oko tog uredjaja proslog meseca,ali odgovor nisam dobio.
U toj klasi mi se svidza i Xoro HSD 550,s'obzirom da pride cita i divx.

Stefan1 je napisao(la):
Ja sam postavio pitanje oko tog uredjaja proslog meseca,ali odgovor nisam dobio.
U toj klasi mi se svidza i Xoro HSD 550,s'obzirom da pride cita i divx.

Mislis Xoro hsd 505 ? :)
Da, i ja sam se "zapalio" za taj xoro, ali ako bude crkavao kao moj Xoro 415... :S:

Da upravu si vidim imas probleme sa njim.Ne znam,po meni su sve to "alternative",prava stvar je uzeti Pioneer dv520H,pa uzivancija!!!

I ovaj novi 920H nije za bacanje :)

Prilozi

• dvr920.jpg
    dvr920.jpg
    234.4 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
I ja sam se svojevremeno pre godinu i nesto ... zinteresovao za njega tada je kostao oko 250 funti i bio najeftiniji DVD rezac na trzistu posle Musteka serija R 100...ali me je odbilo to sto je previse slicnosti izmedju ta dva uredjaja tako da sam dosao do zakljucka da je DAEWOO DQR 1000D ustvari Mustek DVD R 100 samo sa malo redizajniranom i lepsom prednjom maskom ali su zato tehnicke specifikacije 1:1 dali je i kvalitetniji mislim izdrzljiviji nemogu reci njegova cena je u engleskoj sad oko 120 funti
ali koliko sam upoznat DAEWOO je izbacio jos dva modela....Najveca misterija je dali taj uredjaj moze da izdrzi svakodnevno matretiranje..tipa da bar dnevno reze-snima oko 1 do 2 sata ili bar isto to nedeljno a da laser (kalibracija. level...) ostane u granicama tolerancija....citljivosti...Svojevremeno je moj kum kupio sebi nekog Samsuga koji je radio divno oko godinu dana...sada moze da pusta samo ono sto je sam snimio cak ima problema sa pustanjima originala....tako da je pad cena verovatno uslovljen time sto su to prvi macici koji se jos ostali na lageru ....(a zna se sta se sa prvim macicima radi) Za one koji imaju mogucnosti bolje je da se opredele za resenje DVD R sa HDD koji pruza daleko vise mogućnosti uzdaleko vecu cenu....

Nije ni 920H za bacanje,naravno,ali njegova cena ti je 2X520H
520H sam naveo kao best buy HDD model,njegovih 80 gb je sasvim dovoljno.

@vanyadds
I ja se isto pitam da li ti jeftini DVD recorderi mogu da izdrze svakodnevno akanje,to je ono sto me za sada i odbija od njih,nazalost.Informacije o tome tesko se nalaze,cak i po stranim forumima

Ja sam kupio daewoo dvd rekorder pre dve nedelje, i mnogo dobro se pokazao.

pa mozes li malo detaljnije da nam napises o uredjaju posto su na netu veoma sturi podaci.
Za pocetak dobro bi doslo da nam kazes kakav je snimak u svih 5 modova za snimanje.
Da li je probirljiv sa citanjem medija i slicno.

Vrh Dno