Šta je novo?

Daemon-Tools

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Pitanje za stare korisnike.
Kolika je kompatibilnost, da li sve igrice i programi rade ukljucujuci i multy diskove (data+audio) ?
Kakva je komaptibilnost u WinXP-u ?

-Program koji omogucava da vase ISO (i jos neke) fajlove koristite sa njime kao CD emulator. Vrlo mali 300 kb.

Kompatibilnost 100%!

Vazi samo za ono sto je probano na mom komp-u. (NE XP.)
Nema toga sto nije proradilo. Zbog win gluposti kad preneses skoro bilo sta na Daemon-a, moras to isto reinstalirati (razlicita slova pa ***** ne ume da se snadje) ali posle tog SVE radi naravno brze nego sa CD-a.

Inace, vecinom koristim ccd image.

Sve savrseno radi na XP-u, nikakvih problema do sada. My favorite CD emulator.

od verzije 2.88 radi savrsheno na XP-u (aktuelna verzija je 3.00 i sa njom su sadfa podrzhani i DVD-R-i). Programcic je genijalan i ubedljivo nadmashuje sve ostale emulatore (podrzava i emuliranje raznih zashtita kod korishcenja zashticenih diskova, al sumnjam da ce to ikom kod nas trebati jer su diskovi vec rzabijeni :D )

bolji je od virtual drive-a, virtual cd-a, cd copier-a i josh gomile programa koje sam koristio.

Jedini cd emulator koji mi NIKADA nije pravio probleme...
Recimo ona bljuvotina od virtual drajva mi je redovno blokirala masinu i kada se restartuje prikaze mi 1 audio traku. Pa onda izbacis disk, pa ubacis ponovo..... pa 300 gluposti. A i besplatan je... sto kod nas i ne znaci mnogo :D

-Kako pravite ISO fajl (Winiso ?) ? Koji je nabolji ?
-Kada CD ima multy trakove data+audio da li se cuje audio normalno ?

Ja koristim WinISO, sposoban je da konvertuje razne image formate u ISO te ga zato drzim. Mislim da vecina programa za rezanje moze da ti posluzi za pravljenje ISO imidza.
Odgovor na drugo pitanje ne znam, nisam isprobavao.

Program APSOLUTNO emulira 4CD-a.
Sve drugo zavisi od programa za pravljenje image-a. CloneCD-a koristim zato sto pravi 100% image. Znaci nema veze kakav miscung je na CD-u. Sub, pod medju trake, data na audio i tsl...

Nazad
Vrh Dno