Šta je novo?

Daemon tools i resursi :S

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Ok. Rekli su mi da daemon tools uspori sistem. Nisam vjerovao. Sad vjerujem. 😡😡

Dakle instalirao sam taj shit, i sad čak i kad ga zatvorim iz traya, "services" mi zauzima oko 50% rada procesora a "system idle process" oko 20%, a ukupno zauzeće procesora ne ide ispod 50% kad ništa ne radim, a bilo je do 5%. A komp mi je osjetno sporiji, čak i mi i youtube šteka.

Kako da se rješim ovoga??? 😡😡

Cudno, ja takvih problema nisam imao.
Samo sa nekom od prvih verzija cetvorke sam se mucio dok sam uspeo da ga instaliram.
Ako ti treba neki program za mount-ovanje uzmi Alcohol 120% koji ima tu opciju ili mozes cak i TC Ultimate Pack koji ima plugin za mount-ovanje.

pogledaj da nisi instalirao onaj pannel, ili jos neke stvari uz njega ...

meni je taj daemon zivce pojeo!
usporio mi boot nenormalno. znaci kad krene bootscreen slika se pojavljuje oko 10 sekundi dok krene s radom
morao sam da uklonim daemon i posle njega spdt da bi resio problem. uglavnom glavni krivac je taj spdt. njega koristi i alcohol..da ne pomisli da ti je on alternativa.
spdt skines uz pomoc Ovoga
kao alternativa za daemon moze da ti posluzi virtual clone drive, winmount, mozda gizmo drive (koji nisam probao, ne znam da li koristi spdt)

PowerISO 4.2 ti je odlican. Ne mora da se startuje sa win-om niti da sedi u tray samo desni klik na image i mount with...

Nazad
Vrh Dno