Šta je novo?

DAEMON Tools 4.00 - ADWARE

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
ne znam da li je ovo bilo, ali svakako ovakve vesti vredi ponoviti...

Important Notes:
- Quote from DAEMON Tools' release notes: "Another important change in DAEMON Tools 4.00 is the integration of ADWARE. Yes, we need that revenues. However, we decided to let YOU choose to run it with ADWARE and support us - or simple turn it OFF in installation-process and run it same way as former versions - without ADWARE. By default, it is turned ON - to not install that ADWARE, please UNCHECK at installation "DAEMON TOOLS SEARCHBAR" (or you can remove it anytime later when you wish via "Control Panel"-> "Add/Remove programs")."

Pa lepo pise. Sta tu nije jasno. Nemoras instalirati taj toolbar i nema adawara.

Pa oni su i zasluzili da imaju spyware...

He-He, pa ti koji ne primete ovu opciju prilikom instaliranja, stvarno treba malo da se zamisle, da li oni uopste treba ista da izvrsavaju ili pokrecu na svojoj mashini.....
Mislim ova stavka prilikom instalacije je itekako vidljiva i jasna (nije "sakrivena" kao u nekim `prevarantskim` programima), tako da je svako stavlja (makar i nenamerno) na svoju masinu......
😉

Taj sto samo klikce next ce da kupi i auto bez da ga prethodno proba...

ZoNi je napisao(la):
eh... znate li koliko ljudi obozava da klikce NEXT bez ikakvog citanja? e, pa njima je namenjeno ovo 🙂
DT ipak nije program za decu, ako nisi power user ne treba ti sigurno...

Ma ne Zoni odlicna ti je informacija, nemoj da se izvinjavas!!! Koga neinteresuje neka ne komentarise a koga interesuje taj se informisao i gotovo.

Ma dobra je informacija, samo treba imati na umu da ovo nije spyware nego adware (ima razlike izmedju ta dva, vidim da neki mesaju), i da ne mora da se instalira ako neko nece, tako da ne treba dizati prasinu previse oko toga.

Ma i da ne moze da se odstiklira nije strasno,razmislite samo sta nam doticni omogucava i svi sus.

BigBoy je napisao(la):
Ma ne Zoni odlicna ti je informacija, nemoj da se izvinjavas!!!
izvinjenje je bilo ironicno 🙂

naravno da nema razloga da se izvinjavam, jer zaista mislim da je korisna informacija (bas zato sto je lako moguce *ne* instalirati taj komad adware-a)

Problem sa Daemon tools 4.0
Nakon "zavrsetka" instalacije dobijem poruku:
Initializition error
This program requeres at least win 2000 with SPDT 1.21 or higher.
Kernel debuger must be deactivated.
Inace koristio sam DT 3.xx ali je odjednom pukao,pa reko ajde da probam najnoviju verziju.
Ima li neko ideju sta da uradim da bih ga pokrenuo?
Ocu bre da se igram.

virke je napisao(la):
Problem sa Daemon tools 4.0
Nakon "zavrsetka" instalacije dobijem poruku:
Initializition error
This program requeres at least win 2000 with SPDT 1.21 or higher.
Kernel debuger must be deactivated.
Inace koristio sam DT 3.xx ali je odjednom pukao,pa reko ajde da probam najnoviju verziju.
Ima li neko ideju sta da uradim da bih ga pokrenuo?
Ocu bre da se igram.
Samo procitaj readme i "sve ce ti se samo kasti" 😀

Nazad
Vrh Dno