Šta je novo?

Dacris benchmark

jaskolo

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2006
Poena
301
Treba mi pomoc. Download-ovao sam program Dacris benchmarks i izmjerio preformanse svog PC-ja i sada imam probleme:

1. htio bih to da uporedim sa trenutno najjacim komponentama PC koji su izasli ali ne znam kako jer evo npr najnoviji Intelov procesor, ne znam kako naci njegove brzine i rezultate testova ili da mi je bar brze od 3GHz procesore vidjeti njihove testove da bih znao jel ovo moje dobro ili ne.

2.mjerna jedinica koju mi je DB izbacio za procesorsku brzinu je DacriMarks. Da li je to univerzalna mjerna jedinica za brzinu procesora ili je to nesto DM? i ako nije koja je univarzalana mjera, jer mi je DM izbacio 4395,50 DacriMarks a meni to trenutno nista ne znaci.

3. kada sam mjerio brzine 2D i 3D video carda izbacio mi je brzine u mjernoj jedinici Mp/s i MTp/s
sta to znaci ili zna li neko od cega su to skracenice?

Unaprijed hvala🙂

PS: da li neko ima savjat sta da radim, ako ne odgovor na probleme🙂

Moj predlog ti je da batalis taj benchmark - koliko ja vidim, zadnji put je izdata nova verzija 2002. godine, dakle bas davno, tako da nije nesto mjerodavan, a i prvi put sam sad cuo za njega. Koristi PCMark 05 i 3D Mark-ove da bi saznao kako se rangira tvoj kompjuter.

edit: neka neko prebaci ovo u odgovarajucu sobu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno