Šta je novo?

Dabogda se zapalila....

Misa®

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
To ja pevam svojoj telefonskoj centrali zbog "izuzetno brze" internet konekcije.
Inace, modem je Conexant HCF a centrala 011/545-XXX.

LOL!
mada bolje da vidis moj...
par puta sam se povezao na 2 :D
bolji sam ;)

Zapali je!!!

Svidja mi se wallpaper cheers

Miso ja sam na istoj centrali kao i ti :) Moj rekord je 1.0 kbps (minimum) tj 150.02 kbps (maximum) :) :)

:p pa kad vam se vec svidja wallpaper...

Misa® je napisao(la):
To ja pevam svojoj telefonskoj centrali zbog "izuzetno brze" internet konekcije.
Inace, modem je Conexant HCF a centrala 011/545-XXX.

ma nije to tako ni lose, ja sam sa mojim HCF-om redovan na 2.4
imas li mozda neke smetnje (krcanje, sustanje i sl.)?

Ma nije on savrsen modem, to znam ali sam probao vise njih (USR, Agere, Intel...). Problem je do centrale, sve je lepo radilo do pre nekih mesec dana i onda haos. Sada nema sanse iz 2-3 puta da se konektujem a ranije iz prve nepogresivo na 45200...
Ma dabogda se :boom:

Ma uopshte je u poslednjih mesec dana svuda problem sa telefonima...mozda budze neshto za dvojke ? :D

Misa® je napisao(la):
Ma nije on savrsen modem, to znam ali sam probao vise njih (USR, Agere, Intel...). Problem je do centrale, sve je lepo radilo do pre nekih mesec dana i onda haos. Sada nema sanse iz 2-3 puta da se konektujem a ranije iz prve nepogresivo na 45200...
Ma dabogda se :boom:

kao da pricas moju pricu, ali od reci do reci. Pre HCF-a sam imao sve sto je moglo da se proba od PCI modema i on se pokazao kao dobar i onda od pre nekog vremena raspad :eek: , a problemi su poceli kad su ovi i telekoma intervenisali i nesto "popravljali", al ga popravise :-x

Vrh Dno