Šta je novo?

Da ti da cika filipenko bonu :) (Elder Scrolls 4 i Stalker par skrinova)

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Fantastican shot monstruma koga ne biste voleli da sretnete u sumi :)
Tu imate jos par slicica, snadjite se sami...

Sad par shotki iz Stalkera
Trakor IMT-a :)
Ojadjeni helikopter Obratite paznju da trava nisu bmp slike kao u hl2.
Pogled na ulicu (obratiti paznju da su zgrade kompletne i da nemaju samo prednju stranu kao u hl2 sto se vidi kad se ukuca noclip i prodje kroz istu)
Jos jedna zgrada
E sad ako ovo nije realnije od svega do sada vidjenog ja ne znam sta je...Ovo jede sve dosadasnje fps igre za uzinu.

Pozdrav svima !

Ja mislim da je traktor Rakovica. :d
Nego kada izlaze?

Vrh! zaista odlično, ali kada pomislim da će mi trebati GeForce 6800 Ultra da bih igrao ovo sa maksimalnim detaljima, već mi se manje sviđa.

brateee :D za lozenje! Stvarno, svaka im cast. Nikola, ni 6800 Ultra nece biti dovoljno za maksimum detalja. Ovo izlazi tokom sledece godine,a vec u maju nam stizu GF7800 i X900, dva i po do tri puta jaci od 6800 U i X800 XT PE :)

ona shotka iz obliviona me i nije odushevila koliko raniji shotovi.. texture su nekako kao od plastelina

za stalker me ne tangira toliko grafika al opet izgleda stvarno dobro bash da se napravi odgovarajuca otmosfera (mada kapiram da ce nekoliko ljudi opet biti razocharano shto nece biti sharenisha sa palmama na oblai mora:))

Morrowind je ubedljivo najbolja igra koju sam ikada igrao. Nadam se da ce oblivion biti strava takodje. Samo da ne upropaste, samo da ne upropaste... kako ljudi inace znaju sa nastavcima dobrih igara. Jedini je Blizzard koji nikad nije izneverio.

Pa morrowind je Elder Scrolls 3 :D, tako da je ovo vec 4-ti nastavak :)

Gamestracker - UK Release Date: 04 March 2005 - http://www.gamestracker.co.uk/pc/4093/

http://www.stalker-game.com/ - S.T.A.L.K.E.R. delayed until May 2005 - zahvalni smo THQ.inc zbog dozvoljenog kasnjenja do maja ove godine... (ovde imate jos 60ak screenshotova raznih rezolucija plus nekoliko filmova, wallpapere, artwork i fan stuff)

Prilozi

• stalker_wallp_1024x768.jpg
    stalker_wallp_1024x768.jpg
    177.3 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Dobro to chudovishte, shteta shto je od kamena, kao i drvo, a i sam kamen :D:D

Bojan Novakovic je napisao(la):
Morrowind je ubedljivo najbolja igra koju sam ikada igrao. Nadam se da ce oblivion biti strava takodje. Samo da ne upropaste, samo da ne upropaste... kako ljudi inace znaju sa nastavcima dobrih igara. Jedini je Blizzard koji nikad nije izneverio.
Eh, kad je Bethesda omanula? Momci znaju svoj posao, ovaj Oblivion izgleda nebulozno..

driver je napisao(la):
Dobro to chudovishte, shteta shto je od kamena, kao i drvo, a i sam kamen :D:D

Da, a steta i za onaj traktor sto su mu i zadnje gume zardjale kao i felne, kao i ceo traktor... :d

filipenko je napisao(la):
(obratiti paznju da su zgrade kompletne i da nemaju samo prednju stranu kao u hl2 sto se vidi kad se ukuca noclip i prodje kroz istu)
zive me interesuje odakle ti info da su zgrade kompletne, igrao si igru i noclip to potvrdio!?

leksa je napisao(la):
Da, a steta i za onaj traktor sto su mu i zadnje gume zardjale kao i felne, kao i ceo traktor... :d

Hahahaa, ladno nisam dalje ni gledao od prve slike...Traktor izgleda ko na modovanom Q2 engineu :D:D:D

Fantastican shot monstruma koga ne biste voleli da sretnete u sumi :)
Tu imate jos par slicica, snadjite se sami...

Sad par shotki iz Stalkera
Trakor IMT-a :)
Ojadjeni helikopter Obratite paznju da trava nisu bmp slike kao u hl2.
Pogled na ulicu (obratiti paznju da su zgrade kompletne i da nemaju samo prednju stranu kao u hl2 sto se vidi kad se ukuca noclip i prodje kroz istu)
Jos jedna zgrada
E sad ako ovo nije realnije od svega do sada vidjenog ja ne znam sta je...Ovo jede sve dosadasnje fps igre za uzinu.

Pozdrav svima !

Jel mi se to chini ili ovaj thread sluzi da napljuje HL2 ? :D
Pa koga boli kakva je trava i zardjali traktor, ako je gameplay bulja ? :)
U MGS3 trava se pomera i chuje bash onako kako prodjesh kroz nju, jel to znachi da je igra do jaja (a jeste :)) ?

Pa ne izgleda bas realno, slicno kao HL2, mislim ako ceo grad zardja pa i gume na traktoru, pa onda trava koja raste iz betona, gde je tu realnost :d

pa sve je zardjalo i pusto jer je bila katastrofa u chernobilju a posle toga se priroda pochela obnavljati... sta tu nije realno...

cini mi se da cemo uskoro cuti vesti tipa: "Covek doziveo srcani udar igrajuci video igru" i sl. :D Mene je Doom3 na trenutke strecnuo, pitam se sta ce biti kada svi nabavimo jos vece ekrane, grafika napreduje do maksimuma...

Ono nije IMT vec tzv. "RUS" (eh vi gradska deco) :D
i naravno da ovaj tred sluzi za pljuvanje HL2! Sta drugo ocekivati od filipenka! :d
Lepo izgleda Stalker, ali je problem sto ce i on biti smor!

Vala mene je i Morrowind smorio. Kad se konacno provali sistem, igra postaje previse dosadna. Grafika je apsolutno sjajna, i uzivam samo dok skakucem sa brda na brdo, ali da je GP njesra, njesra je... Nije videlo 5 klasa losiji Might&Magic 7 (8/9 su manje vise isto njesra)
Moje skromno subjektivno misljenje...

P.S. Nadam se da ce cetvorka biti bolja (ali ne samo u grafici)

Ko da sam znao da ce da se umesaju Driver i Nedja da pljuju po igri koja jos nije izasla,a naravno i da iskritikuju Filipenka.Svasta :)

p.s.Da ne bi bio offtopic:Shotke su dobre i nadam se da ce Stalker biti bolji od HL2,a to mu i nce biti tesko ...

Darko je napisao(la):
Vala mene je i Morrowind smorio. Kad se konacno provali sistem, igra postaje previse dosadna. Grafika je apsolutno sjajna, i uzivam samo dok skakucem sa brda na brdo, ali da je GP njesra, njesra je... Nije videlo 5 klasa losiji Might&Magic 7 (8/9 su manje vise isto njesra)
Moje skromno subjektivno misljenje...

P.S. Nadam se da ce cetvorka biti bolja (ali ne samo u grafici)

Mozda ti je njesra jer se nisi potrudio da ga shvatis kako treba. Uglavom se ljudima svidja (onima koji vole taj zanr). Tako da... ipak sve je stvar ukusa.
I dalje kazem, u svom zanru meni najbolja a posebno zbog toga kako se dobija nivo. Uradjeno je na najbolji moguci nacin. Tacno ti se unapredjuje ono sto cesto koristis, sto je i logicno. Nijedna igra to nema.

@G: A kako to moze da zardja guma :) Ceo traktor je uradjen bukvalno od iste texture :)

@The pocetnik: O chemu ti prichash dechko ? On je taj koji pljuje po HL2 na rachun nekoliko shotova, i pljuje ga svuda gde stigne, a nigde ne kaze shta je to bolje od HL2...

@ Driver : Pa on je samo komentarisao shotove(znam da je na drugim threadovima govorio da HL2 i nije neka igra,ali ovde nisam video da govori nesto lose o HL2)i uporedjivao sa grafikom u HL2...

p.s.Onaj moj prethodni post je bio i malo saljiv,jer gde god Filip pomene HL2 eto...

Poslednja izmena:
HL2 je rulao, FarCry jos vise, a STALKER ce biti do jaja, ali ce imati malo Morrowind efekta - znace da smori!

Marti Misterija je napisao(la):
zive me interesuje odakle ti info da su zgrade kompletne, igrao si igru i noclip to potvrdio!?

Kao prvo - ajde ti jos jednom pogledaj http://img197.exs.cx/img197/8092/0118051849348mx.jpg (3. shot)
Kao drugo - naravno da sam igrao, imam Stalker Alfu. Cija je grafika 5 klasa gora, btw.
Kao trece - naravno da zgrade nisu potpuno uradjene u hl2, kucaj noclip pa ces da vidis, leveli su dizajnirani tako da imas 1 put, koji je negde siri a negde uzi i zgrade su uradjene samo sa 1, 2 ili 3 strane, kad se popne covek u vazduh izgledaju kao oni studiji u Americi sa zgradama koje imaju samo trecinu zidova...

driver je napisao(la):
Dobro to chudovishte, shteta shto je od kamena, kao i drvo, a i sam kamen

Ne znam za druge, ali ja davno nista bezveznije nisam cuo :D

driver je napisao(la):
1) Jel mi se to chini ili ovaj thread sluzi da napljuje HL2 ?
2) Pa koga boli kakva je trava i zardjali traktor, ako je gameplay bulja ?
3) U MGS3 trava se pomera i chuje bash onako kako prodjesh kroz nju, jel to znachi da je igra do jaja (a jeste ) ?

1) ne, nego jednostavno poredim stvari sa igrom slicnog tipa
2) ti ocito znas da je gameplay boolja ? :) Pa naravno da ce da te smori kad igras igre po 3 minuta
3) to na PCu postoji jos od Serious Sama 2

BTW kako ono bese, Stalker je jeftini hl2 gori od njega u svakom pogledu, to si tvrdio ? :) Uporedi ove shotke i ovaj endzin sa onom alfom sto imamo pa pogledaj ponovo

Nedjo je napisao(la):
Lepo izgleda Stalker, ali je problem sto ce i on biti smor!

Jos jedan vrhunski komentar, pravi ekspertski :laugh:

Elem, posto je ocigledno da prezirete doticnu igru (tj. igre) ne kapiram ecmu toliko zustro javljanje na shotove ? Ajde da je dosla pa da kazete "ne svidja mi se to i to", a ovamo proglasavate nesto smororm, kamenom i ko zna sta cime...Naravno da ce vama nelinearnost i rpg elementi biti smor kad ne umete to da iskoristite i mrzi vas da iole razmislite o unapredjenju osobina, a igra ce upravo zato biti vrhunska !

voka_gsw je napisao(la):
Eh, kad je Bethesda omanula? Momci znaju svoj posao, ovaj Oblivion izgleda nebulozno..

Da li si igrao Sea dogs?
Ako jesi nemoj da igras Pirates of Caribean (zvanicni nastavak ali zbog sponzora drugo ime). Prvi deo je mnogo bolji. U Drugom kao da su pravili igricu za decu koja nisu dovoljno stara ni za lego kockice.

driver je napisao(la):
Ceo traktor je uradjen bukvalno od iste texture :)

ma jok ti si ;)
prva slika koju sam otvorio i gledam te zardjale gume koje jos uvek drze pritisak tako da ce mozda moci i da krene taj krs u finalnoj verziji :d

byMaX je napisao(la):
....a vec u maju nam stizu GF7800 i X900, dva i po do tri puta jaci od 6800 U i X800 XT PE

jesi ti siguran u to? :trust:

Da skrenem paznju na jos jedan sjajan detalj koji sam uocio dok sam igrao Alfu. Crosshair (ukrstena kosa :d ) ne miruje dok se igrac krece vec vrda levo desno sto itekako doprinosi realnosti, osecaju i uzitku i otezava nisanjenje, posebno u pokretu, bas kao i u realnom zivotu. Naravno, apgrejdovanjem po levelima i specijalizacijom mrdanje se smanjuje i postaje sve podnosljivije...

Nesto slicno je vidjeno jos u Deus Exu, ali samo sa snajperom i odnosilo se samo na zoom mod snajpera, ovde to vazi za svako oruzje

Nazad
Vrh Dno