Šta je novo?

Da se malo nasmejete

Pa, ok, morao si da se pohvalis (Viktore) :D

Sram te bilo ...

A lepo sam im rekao da ime ne menjaju :D:D

silverglider je napisao(la):
Pa, ok, morao si da se pohvalis (Viktore) :D

Sram te bilo ...

Ovaj tip je mrsav, ja nisam...dakle ne odgovaram opisu :D.

Pa dobro, kad si vec izmastio za Catcher in the Rye i za Hesea, verujem da ti ni kilaza nije predstavljala nepremostiv problem :D

Kud bas tad da uzmem slobodan dan

"E, draga moja, a koliko puta sam ti lepo rekla da čim nešto napišeš, odmah snimiš na disketu?!"
Ovo me je baš nasmejalo.
Još sam mislio da će priču završiti kao Milan Gutović "... i onda joj je strgao spavaćicu nebo plave boje."

...jer ko je video da momak devojci naplaćuje usluge...:) ;)
Hehe opasan deo price:)

....................a onda je mrmot zavio cokoladicu u foliju....ctp;

Ma ko to uopste cita.

....it is too good to be true,
can't take my eyes of you...
I love you baby....

brate, kakva sapunica, nalik na latino-americhke serije

(hocu i ja da moja devojchica bude kompjuterashica):D :D type; :D :D

SHMRTZ! uf, upade mi nesto u oko.... o boze kako je zivot lep....tako sam srecan, dodje mi da izvadim ...
... pistolj i upucam idiota koji je napisao ono %$##@#$%^& :p :D FX

Neznam zasto se vama nije :) ali meni se pricica strashno svidela...
Ono, riba se do j smarala, dosao je tip - i "made her day" . Zatim je, sto je najbitnije - spasao maturski ( sta ce bez maturskog, ostala bi da je skoluje ulica ). Onda su oboje primenili lukave detektivske trikove ne bi li se o5 nasli ( sta ti je ljubav :)). Onda su se nasli i iskreno jedno drugom priznali sta su zaista mislili.
Sta su naucili:
Riba: Tip koji radi nesto s kompovima ne mora biti haker, moze biti i njen decko, koji je uzgred veoma fini :)
Tip: Cini mi se da on i nije puno toga naucio osim da je doticna riba bila prilicno laka :)(a mozda i keva joj(ko zna sta je bilo kasnije:)))

E to za ribu i njenu kevu si u pravu!:D
Poz

cheers

austin je napisao(la):
SHMRTZ! uf, upade mi nesto u oko.... o boze kako je zivot lep....tako sam srecan, dodje mi da izvadim ...
... pistolj i upucam idiota koji je napisao ono %$##@#$%^& :p :D FX

:D :D :D

Nazad
Vrh Dno