C
Cica
Guest
...gde mogu da kupim dobar, polovan 17'' trinitron?
Zahvalna Cica
Zahvalna Cica
Gde se nalazi taj PC diskont?Arahne je napisao(la):Imas Fujitsu 174x u PC DIskontu za 7050 din. U to ti je urachunat porez od 20 %. Ja sam uzeo tri komada i sva tri imaju perfektnu sliku. Pozdrav.
Gedza je napisao(la):Gde se nalazi taj PC diskont?
Ma to su sve same ORLUSINE od monitora.Rashodovano djubre sa zapada koje niko normalan ne prima sem nas Srba i CGRasetaM je napisao(la):Mirijevski bulevar 41z
011.757.354
ludi Vidak uvek ima strasno niske cene![]()
byMaX je napisao(la):Hoces da kazes da ljudi koji su 98-me (ili ranije) koristili monitore, sada jedva gledaju, ili slabije vide.... ?![]()
U potpisu: bukvalista
"Kad' porastes,samo ce ti se ka^sti".:wave;byMaX je napisao(la):Hoces da kazes da ljudi koji su 98-me (ili ranije) koristili monitore, sada jedva gledaju, ili slabije vide.... ?![]()
U potpisu: bukvalista
simpson H je napisao(la):"Kad' porastes,samo ce ti se ka^sti".:wave;
Ti si Raseta mene pogresno razumeo.Ne preporucujem ove monitore neiskusnim korisnicima.Oni koji znaju sta da gledaju,nekako ce iskopati iz te gomile krsha i loma,neki solidniji primerak.A sto ti mislis da su ti monitori u opste dosli kod nas ,ako su tako dobri?Da nije u pitanju pomoc razvoju informatike u YU?Mozda nas dotira MMF,EU ili neko treci?RasetaM je napisao(la):Pa sta ako su dugo radili, od celog slepera moze se izabrati nekoliko koji su dobri
Pa ja imam jedan takav i slika mu je mnogo bolja od nekih jeftinijih novih monitora i nisam bas primetio da mi je vid losiji nego pre, pa i ti (simpsone H) cini mi se da si bio kod mene sa studentom i da si video monitor!
simpson H je napisao(la):Ti si Raseta mene pogresno razumeo.Ne preporucujem ove monitore neiskusnim korisnicima.Oni koji znaju sta da gledaju,nekako ce iskopati iz te gomile krsha i loma,neki solidniji primerak.A sto ti mislis da su ti monitori u opste dosli kod nas ,ako su tako dobri?Da nije u pitanju pomoc razvoju informatike u YU?Mozda nas dotira MMF,EU ili neko treci?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari