Šta je novo?

Da ne zna neko...

C

Cica

Guest
...gde mogu da kupim dobar, polovan 17'' trinitron?
Zahvalna Cica;)

Fujitsu Trinitron 265DM, ima i HP, ovaj Fujitsu je identican onom legendarnom Dell-ovom koji i ja koristim !!!

Ako ti treba javi se ili na Email ili na 063.80.80.757
ostalo je jos samo nekoliko :)

Imas Fujitsu 174x u PC DIskontu za 7050 din. U to ti je urachunat porez od 20 %. Ja sam uzeo tri komada i sva tri imaju perfektnu sliku. Pozdrav.

Arahne je napisao(la):
Imas Fujitsu 174x u PC DIskontu za 7050 din. U to ti je urachunat porez od 20 %. Ja sam uzeo tri komada i sva tri imaju perfektnu sliku. Pozdrav.
Gde se nalazi taj PC diskont?

Gedza je napisao(la):
Gde se nalazi taj PC diskont?

Mirijevski bulevar 41z
011.757.354

ludi Vidak uvek ima strasno niske cene :)

Nije VIdak lud nego dovlachi shlepere monitora i rachunara od preko. Ovo za shlepere nije preuvelichavanje.

RasetaM je napisao(la):
Mirijevski bulevar 41z
011.757.354

ludi Vidak uvek ima strasno niske cene :)
Ma to su sve same ORLUSINE od monitora.Rashodovano djubre sa zapada koje niko normalan ne prima sem nas Srba i CG:D .Ista fora kao i hotelski TV koji se valjaju po oglasima.To se nije gasilo po 24h i samo iskusan poznavalac hardvera moze da izabere solidan primerak(99% su sa teskim manama).Prema tome,Pazljivo!!!:wave;

Ispricacu vam jednu anegdotu.

Stoji ispred mene,u apoteci,jedan stariji gospodin i trazi neke kapi za oci koje mu je prepisao lekar.Apotekarka mu daje bocicu a na pitanje, posto su,odgovara:"6 dinara".Gospodin joj vraca kapi.Ja se ponudih da mu platim,misleci da nema.Rece mi recenicu koju cu sigurno zapamtiti celog zivota."Sine ja u svoje oci ne sipam nista sto kosta 6 dinara"!

Kupujte prave monitore!!!

Hoces da kazes da ljudi koji su 98-me (ili ranije) koristili monitore, sada jedva gledaju, ili slabije vide.... ? :D

U potpisu: bukvalista

byMaX je napisao(la):
Hoces da kazes da ljudi koji su 98-me (ili ranije) koristili monitore, sada jedva gledaju, ili slabije vide.... ? :D

Max, vide oni i danas dobro, ali su kupili nove monitore za sebe, a ne krseve koji su svaki dan radili po 10 sati i vise po nekim firmama na zapadu. Zasto si ti kupio novog 900 NF-a, a ne neki polovnjak sa zapada? :p

byMaX je napisao(la):

"Kad' porastes,samo ce ti se ka^sti".:wave;

simpson H je napisao(la):
"Kad' porastes,samo ce ti se ka^sti".:wave;

Pa sta ako su dugo radili, od celog slepera moze se izabrati nekoliko koji su dobri :)

Pa ja imam jedan takav i slika mu je mnogo bolja od nekih jeftinijih novih monitora i nisam bas primetio da mi je vid losiji nego pre, pa i ti (simpsone H) cini mi se da si bio kod mene sa studentom i da si video monitor!

RasetaM je napisao(la):
Pa sta ako su dugo radili, od celog slepera moze se izabrati nekoliko koji su dobri :)

Pa ja imam jedan takav i slika mu je mnogo bolja od nekih jeftinijih novih monitora i nisam bas primetio da mi je vid losiji nego pre, pa i ti (simpsone H) cini mi se da si bio kod mene sa studentom i da si video monitor!
Ti si Raseta mene pogresno razumeo.Ne preporucujem ove monitore neiskusnim korisnicima.Oni koji znaju sta da gledaju,nekako ce iskopati iz te gomile krsha i loma,neki solidniji primerak.A sto ti mislis da su ti monitori u opste dosli kod nas ,ako su tako dobri?Da nije u pitanju pomoc razvoju informatike u YU?Mozda nas dotira MMF,EU ili neko treci? :D

Momci pricha je bila o Fujitsu monitorima i to odredjenom modelu, a ne o ostalom krsu. Pozdrav.

simpson H je napisao(la):
Ti si Raseta mene pogresno razumeo.Ne preporucujem ove monitore neiskusnim korisnicima.Oni koji znaju sta da gledaju,nekako ce iskopati iz te gomile krsha i loma,neki solidniji primerak.A sto ti mislis da su ti monitori u opste dosli kod nas ,ako su tako dobri?Da nije u pitanju pomoc razvoju informatike u YU?Mozda nas dotira MMF,EU ili neko treci? :D

Ma razumeo sam ja tebe nego si to rekao kao uopste ne treba kupovati te monitore pa rekoh da malo ublazim stvari, ipak nema svako para za novu i dobru sedamnaesticu.
A ti malo manje iskusni mogu uvek da povedu nekoga iskusnijeg da im pomogne u izboru :)

Nazad
Vrh Dno